4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod Melechovem se sehrálo velmi kvalitní derby se skvělou diváckou kulisou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do začátku utkání vstoupili hosté velice aktivně a domácí zaskočili zjednodušenou hrou. Jako ve správném derby se v prvních deseti minutách jiskřilo od kopaček, ale později se hra uklidnila a utkání bylo dohráno v korektně. Na domácích byl vidět sobotní odložený zápas s Okrouhlicí, který se stejně jako dnes se odehrál v příšerném vedru. Po deseti minutách se začal konečně prosazovat i domácí tým a tlak vyústil v úvodní gol Novotného. Po chybě hostujícího brankáře, který do té doby ničil výtečnými zákroky útočníky domácích. Po úvodním gólu si vzal slovo dnešní nejlepší hráč Koutů Kamil Mašek a dvěma góly prakticky rozhodl o osudu utkání.

 

Domácí obrana v čele s nestárnoucím Březinou odolávala dlouhým nákopům a prakticky nepouštěla hosty do brankových příležitostí. Výjimkou byla tutová šance lhoteckých po obrovském zaváháni Horajse na polovině při rozehrávce, kdy útočník překopl, na štěstí pro domácí, z malého vápna naprosto prázdnou branku. V 75. minutě skvěle hrající Mašek, kterého obrana hostů zastavovala pouze za cenu faulů, vybojoval ztracený balon a nahrál ho do prázdné střelci Andělovi. Po této brance se utkání již pouze dohrávalo.

 

Autor: Vašík Horajs



Ohlasy k zápasu


TJ Melechovan Kouty
Tábor domácích: Hosté přijeli velmi nabuzeni a ve velice silné sestavě. Rozhodla větší zkušenost a herní vyzrálost našeho týmu a především náš elitní útočník Kamil Mašek, který dva goly dal, na jeden přihrál do prázdné a celý zápas motal obranu hostů. Utkání se hrálo se skvělé atmosféře, ke které přispěli fanoušci obou táborů, za což jim za všechny hráče velice děkuji. Z domácích byli nejlepší Mašek, neúnavný Dvořák a bezchybný Březina, který krotil všechny dlouhé nákopy hostů bez většch problémů. Za hosty Procházka. Jsem rád, že se derby obešlo bez zranění a že především náš stařecký tým přežil dva zápasy v takových vedrech za dva dny. Je mi však jasný, že do středy půlka týmu bude sotva chodit :-)




Sestavy


TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - P. Edr [-] , L. Písařík [-] , V. Horajs [-] - M. Šimek [-] , . Jindra [-] , T. Dvořák [-] - R. Anděl [-] , K. Mašek [-] , F. Milichovský [-] , V. Novotný [-] (66. P. Jeřábek [-] ) -

FC Kamenná Lhota
M. Chlubna [-] - J. Urban [-] , J. Smejkal [-] (46. L. Krupka [-] ) , F. Hoffmann [-] , M. Smejkal [-] , M. Stojan [-] , J. Smejkal [-] , P. Jindřichovský [-] , J. Rajdl [-] , M. Procházka [-] , J. Smejkal [-]

ŽK: 75. P. Jeřábek - 8. J. Smejkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVARC Libor - ŠIMEK Pavel (N), DOLEŽAL Radomil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.