Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslavy postupu do okresu na bečváreckém hřišti


0

Bečváry již nemohly o první flek přijít a tak se utkání odehrávalo v pohodovém tempu. Domácí se chtěli divákům odvděčit třem ibody, ale do přestávky daly jen jeden gól. Hned po pauze byl ovyrovnáno, ale pak už kralovali jen domácí. Nutno také ocenit bečvárecké "královny", které o přestávce předvedly své vystoupení "tréninkové jednotky" a po zápase dekorovaly postupující borce Bečvár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Bečvár

Bečváry již měly jistotu postupu a prvního místa a tak k utkání nastoupili v pohodě. Útok za útokem se valil na bránu hostů, kterou strážil Vladimír Kruliš. Jenže žádnou akci se dlouho nedařilo dotáhnout až ke gólu. Střely létaly mimo nebo je dokázal zneškodnit Kruliš. Až po půlhodině hry dostal míč do české uličky Miroslav Černý, udělal Krulišovi kličku a do prázdné branky uklidil míč - 1:0. Teprve v závěru poločasu se dostali hosté k ohrožení domácí brány. Trestný kop z dobré pozice poslal Vlček mimo tyče, odražený míč po rohovém kopu pálí Kysel také vedle.

Po vyrovnání kanonáda domácích

Poločasovou přestávku vyplnilo vystoupení bečvareckého klubu Pohoda, které připravilo zpestření divákům i hráčům. Ale po nástupu hráčů na druhý poločas bylo vidět, že Bečvarečtí jsou ještě na přestávce. Hned z prvního útoku totiž poslal míč za obranu Moravec a nabíhající Bedřich Novotný potvrdil roli střelce - 1:1. To byl pro domácí hráče tvrdý direkt, ale brzy se z něj oklepali a zmáčkli Pečecké na jejich polovině. V rozmezí padesáté páté až padesáté deváté minuty třemi góly zmrazili šance Peček na bodový zisk. Nejprve potáhl míč Šmejkal, jeho prudký centr Kruliš jen vyrazil a Martin Horáček byl včas na správném místě - 2:1. O dvě minuty později tentýž hráč technickou střelou zvýšil na 3:1. Po chvilce zvýšil dorážkou po střele Jahody Luděk Kubásek - 4:1. Nutno říci, že hosté ale stále zlobili rychlými brejky, ale nedokázali je dotáhnout. Kuriózní situace nastala v šedesáté sedmé minutě, kdy míč za obranu dostal Martin Horáček. Hosté reklamovali ofsajd a všichni přestali hrát. Horáček se zastavil s míčem u nohy na velkém vápně a čekal na hvizd. Pomezní ale nic nemával, hlavní nic nepískal, tak kopl míč do branky - 5:1. Poslední branku vstřelil po narážečce Petr Jahoda a pojistil si tak korunu krále střelců - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Chtěli jsme si zahrát fotbal a oslavit tak po roce návrat. V první půli nám to tam nepadalo, byli jsme málo důrazní. Druhá už byla mnohem lepší. Jsme moc rádi, že se nám povedlo hned vrátit do okresního přeboru a mohu potvrdit slova trenérských kolegů, že je to těžké.




Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] , L. Kubásek [-] , J. Kuba [-] (46. V. Šmejkal [-] ) , J. Kšírl [-] (84. P. Šmejkal [-] ) - J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , O. Holub [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - P. Šteffen [-] - M. Kysel [-] , D. Horáček [-] , B. Novotný [-] , J. Hruška [-] , M. Moravec [-] , D. Dobiáš [-] , P. Vlček [-] , K. Holub [-] , M. Železný [-] (46. J. Ontl [-] )

ŽK: 50. B. Novotný .
Hráči zápasu: Z. Kropáček , M. Horáček , P. Kuba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POKLOP Petr - KUBELKA Jaroslav (N), HUSLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.