Cerhenice ztratily teoretickou naději na první místo


Branky


0

Krásný zápas s množstvím gólů a dezertem v podobě penaltového rozstřelu viděli diváci v Cerhenicích, kde se Dobřichov představil jako zdatný soupeř. V penaltách byli domácí lepší, ale ztrátou bodu ztratili domácí i teoretickou šanci na první místo.

 

report o utkání: Štěpán Kára

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobřichov stále držel kontakt

K zápasu proti Cerhenicím jsme nastoupili nejhůře jak jsme mohli. Po pár minutách jsme prohrávali o dvě branky a ne jednomu z nás v hlavě blesklo, že jestli to takhle půjde dál tak to bude debakl. Cerhenice neustále tlačily a ve všem nás přehrávály. Všude jsme byli druzí. Pak jsme se trochu sehráli a dokázali jsme vstřelit kontaktní gól, jenže před poločasem opět Cerhenice odskočily. Ale v zápětí jsme dokázali opět skórovat.

Svátek s Konůpkem dotáhli zápas do penalt

V poločase přišlo v kabině ze strany trenérů zemětřesení, každý z nás si sáhl do svědomí a v druhém poločase to bylo vidět. Začalo se nám dařit, každý z nás nechal na hřišti vše. Cerhenice se neustále dostávaly do vyložených šancí, ale veškeré pokusy dokázal zmařit skvěle chytající Michal Svátek. Svoji skvělou formu i proti Cerhenicím předvedl David Konůpek, díky jeho brankám dospělo utkání až do penalt, které jsou jak je známo loterie, ve kterých byl úspěšnější domácí tým.



Sestavy


Olympia Cerhenice
M. Čup [-] - R. Zvolský [-] , D. Sixta [-] , J. Vlk [-] (78. M. Borovička [-] ) , J. Klucska [-] , P. Klucska [-] , M. Kaše [-] , J. Puk [-] , L. Chalupník [-] (80. J. Čáslava [-] ) , M. Novotný [-] , T. Mojko [-] (75. M. Žižka [-] )

SK Dobřichov
M. Svátek [-] - A. Procházka [-] , D. Konůpek [-] , J. Patočka [-] , M. Kolkop [-] (7. P. Vrátný [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Hojer [-] , J. Valeš [-] (61. Š. Kára [-] ) , P. Machata [-] , M. Vízek [-] , M. Valeš [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.