0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie veze tři body z Tuchorazi


Branky


0

Hosté rozhodli brankami Vébra a Procházky o zisku tří bodů na hřišti Tuchorazi. Čechie tak stále drží čtvrté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté získali jednobrankové vedení

Domácí byli opticky více na míči, ale hosté byli nebezpečnější. Vyráželi k rychlým protiútokům, ale dopláceli na jejich neproměňování. Nakonec jim to tam spadlo jednou, trefil se Jirka Vébr. 

Penalty rozhodly

Důležitým faktorem byla chycená penalta na začátku druhé půle, Pepa Pazdera super zákrokem míč vyrazil. Tuchoraz vyslala na hřiště posilu z áčka, na pohybu to bylo znát, ale Čechie dobře bránila. Nakonec kopali hosté také penaltu, a proměnil ji Vráťa Procházka, který o poločase nastoupil za zraněného Nešpora.



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Předposlední utkání sezóny jsme odehráli v Tuchorazi proti místní rezervě. Soupeř byl nebezpečný dopředu, mají mladý, šikovný kluky, ale taky jsme věděli, že obrana není jejich silná stránka. Zápas jsme zvládli a vezeme si domu tři body a v posledním zápase chceme vyhrát a dosáhnout na vytyčený cíl, 51 bodů. Do zápasu jsme se nesešli v ideální sestavě, nastoupit musel Pavel Jánský, který nehrál soutěžní utkání nějaký ten pátek, za výpomoc mu dík!



Sestavy


FC Tuchoraz B
J. Matoušek [-] - Z. Prokeš [-] , M. Vosecký [-] , M. Vostrovský [-] , T. Novák [-] , P. Topol [-] , Z. Blecha [-] , J. Moravec [-] , D. Borovička [-] , M. Šmejkal [-] , M. Bláha [-] (46. A. Vosecký [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] , R. Fouček [-] , P. Janský [-] , M. Goll [-] , J. Vyhnal [-] , D. Jambor [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , D. Binder [-] , R. Nešpor [-] (46. V. Procházka [-] ) , D. Bazal [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BAUMRUK Aleš (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.