Branky padaly v závěrečné půlhodině


Branky


63. J. Novotný , 66. J. Novotný - 78. P. Chvojka (p.) , 86. M. Šperlich
0

Diváci dlouho marně čekali na góly. Nakonec po hodině hry poslal dvěmy góly do vedení domácí Novotný. Ale hosté dokázali v závěrečných minutách srovnat a v penaltovém rozstřelu bylůi lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 0:0

Na malé, ale pěkně upravené hřiště Ždánic přijela Traverza Rostoklaty. Zatímco domácí tým s bídou dohrává sezónu, hosté jsou docela ve formě. Jenomže ve Ždánicích zmobilizovali síly a tentokrát byli důstojným soupeřem. První půlka se odehrávala na jedné i druhé straně, ale žádný tým nedokázal vstřelit branku. Počasí přálo a tak se sešla solidní nívštěva a u krbu bylo veselo jako vždy. Klobásky voněly a diváci se těšili na fotbalové koření v podobě branek. Žádná však v prvním poločase nepřišla a tak měli trenéři téma na přestávku do kabin.

I po druhé půli remíza

V úvodní čtvrthodině druhé půle se stále nevlnila síť za zády ani jednoho gólmana. Nutno říci, že domácí Pazderka měl více práce, ale odolával. Brankovou konstrukci trefil Krajník a Chvojka, v další šanci Chvojky čaroval Pazderka. Chytil i akci na jejímž konci byla střela Němce. Domácí tým ohrožoval Peřestého pouze neškodnými ranami z dálky. Ale přesto šli do vedení. Nejprve Jiří Novotný zužitkoval dlouhý pas a nedorozumění hostující obrany - 1:0 a o tři minutky později to již bylo 2:0. Načechraný míč doklepl do sítě opět Jiří Novotný. Hosté to ale nezabalili a stále dobývali branku Pazderky. A nakonec úspěšně. Pronikající Krajník byl sražen v pokutovém území a odpískanou pentli s přehledem proměnil Pavel Chvojka - 2:1. Stopro šanci zazdil Bláža, který překopl svatyni z malého čtverce. Ke konci utkání si Chvojka pěkně pokryl míč, krásně ho vykulil Markovi Šperlichovi, který tedy se štěstím, ale konečně prostřelil výborně chytajícího brankáře Pazderku - 2:2. To byl i konečný výsledek a rozhodovaly penalty.

 

Rozhodla osmá série

Následovaly pentle, v nichž byli oba brankaři jednou úspěšní a za stavu 4:4 už kopal z každého mužstva pouze jeden. Hostující gólman jednu kryl a Bláža mířil neomylně, tím pádem dva body na Traverzu.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždánice
Milan Šíma, trenér: Dnešní utkání bylo velmi bojovné s mnoha šancemi na obou stranách. Po bezbrankovém poločase jsme si dokázali vytvořit dvougólové vedení, které jsme dlouho drželi hlavně díky skvělým zákrokům J. Pazderky, ale nedokázali udržet až do konce. Ve vyrovnaném a korektním utkání byl nakonec v penaltovém rozstřelu soupeř úspěšnější .

TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, trenér: Pokud někoho od nás vyzdvihnout, tak jsme se shodli, že nejvíce zaměstnával jejich obranu Krajník R., a jako pila jezdil na halvu Lukáš Kmoch. Utkání s přehledem řídil rozhodčí Bláha.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bláha Milan - NOVOTNÝ Jan (N), KOŠŤÁL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.