Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry ve Chválovicích kralovaly


Branky


6. P. Jahoda , 15. M. Černý , 26. J. Dědek , 29. M. Černý , 35. P. Jahoda , 42. P. Jahoda (p.) , 47. V. Šmejkal , 50. Z. Kropáček (p.) , 57. P. Kuba , 58. P. Jahoda , 65. M. Černý , 66. L. Kubásek , 77. P. Jahoda
0

Jednoznačné utkání odehrály Bečváry na hřišti posledních Chválovic a nadělily domácím třináct gólů. Nadále udržují osmibodový náskok na čele, pěti góly zazářil Petr Jahoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jahoda stihl hattrick za poločas

Domácí hráči Velkých Chválovic se snažili a bojovali, ale jejich výkon na rozjeté Bečváry zdaleka nestačil. Skóre se měnilo již v páté minutě po střele Petra Jahody, který v prvním poločase nastřílel celkem tři branky. Jahodovi se tak podařilo zase poodskočit v tabulce střelců druhému Martinovi Novotnému z Cerhenic, který se na jaře rychle dotahoval. Hosté se také trochu obávali ne příliš kvalitního hřiště, ale jak bylo vidět, nikterak jim to nevadilo, protože kombinace vycházely a vedly k brankám, kterým nezabránil ani často chválený Pošíval. Za první půli inkasoval celkem šestkrát, z toho jednou z penalty, kterou proměnil a zkompletoval svůj hattrick Petr Jahoda.

Ještě o gól více než za první půli

Brankostroj hostů se nezadrhl ani po přestávce. Jahoda přidal další dva góly, druhý hattrick zápasu zapsal Miroslav Černý. Ještě jeden gól padl z penalty, kterou proměnil gólman Zdeněk Kropáček a napravil tak nedávný neúspěch ze značky pokutového kopu. Na hostujícím týmu byla občas vidět jistá nesehranost, protože zkoušeli různé herní varianty, ale to nic nebránilo tomu, aby stříleli další branky. Nakonec se zastavili na třinácti. Celkově Bečváry nasázely svým soupeřům již 140 branek a to dělá slušný průměr na zápas přes šest gólů. Za týden to asi taková kanonáda nebude, protože do Bečvár přijede třetí tým tabulky Velim. A může to být jeden z rozhodujících zápasů o postup...



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Byl to pro nás lepší trénink. Soupeř byl odevzdaný a vlastně jsme si dělali co jsme chtěli. Měli jsme možnost si vyzkoušet i jiné taktické varianty do budoucna. Velice dobře mi zahrála celá záloha. Za týden nás bude čekat jiný oříšek... uvítáme doma Velim.



Sestavy


Sokol Velké Chválovice
M. Pošíval [-] - J. Jeřábek [-] , M. Konrád [-] , M. Moravec [-] , M. Jeřábek [-] , J. Kára [-] , J. Konrád [-] , T. Svatoň [-] , M. Růžek [-] , P. Michálek [-] , J. Rabensefer [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - L. Kubásek [-] , O. Holub [-] , J. Uher [-] - J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] (45. J. Kšírl [-] ) , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , M. Horáček [-] (46. V. Šmejkal [-] )

ŽK: 80. M. Růžek , 85. P. Michálek .
Hráči zápasu: P. Jahoda , J. Dědek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Bureš Jaroslav - ŠTĚPÁNEK Antonín (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.