3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřich Novotný popravil hattrickem Liblici


Branky


0

V utkání rezerv obou týmů se ujali domácí vedení, ale hosté vzápětí srovnali. Do poločasu se Novotný trefil znovu a strhl vedení na stranu domácího mužstva. Vyrovnaný boj definitivně rozhodl třetím gólem Novotný až v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z územní převahy vytěžili jednobrankový náskok

Domácí hostujícímu týmu od začátku zápasu balón moc nepůjčovali a proto byli libličtí hodně zatažení. První branka padla po chybě hostující obrany, kdy Jáchymovi prošel míč pod nohou a tím pádem dal nečekanou šanci domácímu útočníkovi. Bedřich Novotný šancí nepohrdl a chladnokrevně zakončil - 1:0.  Hned z rozehrávky se hostům podařilo vyrovnat, kdy Lanc tak dlouho kličkoval až se prokličkoval do vápna. Předložil balón Davidovi Hybešovi a ten ač z nelehké pozice tak v pádu dokázal srovnat na 1:1. To hostujícímu mužstvu trošku vlilo potřebnou odvahu. Brzy na to opět Lanc se pustil do kliček ve vápně a domácí brankář ho pravděpodobně fauloval, ale rozhodcovská píšťalka zůstala němá a penalta se nepískala. To samé se pak stalo i na druhé straně. Domácí, kteří drželi převážně balón na svých kopačkách, se dostávali do šancí, ale hosty držel nad vodou výbornými zákroky brankář Hanuš. Ve třicáté osmé minutě se skóre zase měnilo. Hosté zaspali při trestném kopu domácích a ač Hanuš míč vyrazil, tak se z hostujících obránců stali pouze diváci a koukali se na to, jak Bedřich Novotný na třikrát doráží balón za bezmocného Hanuše - 2:1.

 

Hosté selhali v proměňování šancí

Ve druhém poločase už domácí tak dominantní na balónu nebyli a šance si začali více vytvářet libličtí hráči. Jenže jejich neproměňování je pravděpodobně stálo dobrý výsledek. Nedokázali například dotlačit míč do prázdné branky, který před tím dvakrát poskočil na břevně. Nebo nepotrestali chybu domácí obrany a gólmana, kterého  nakonec liblický forward jen trefil. Měli také možnost trestného kopu z hranice šestnáctky, ale ten také špatně vyřešili. Čím více se blížil konec zápasu, tak tím více hosté otevírali zadní vrátka a po jednom brejku na konci zápasu domácí navýšili rozdíl na dvě branky. Trefil se opět Bedřich Novotný - 3:1, který tak třemi góly odstřelil šance hostů na bodový zisk.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liblice B
Michal Řípa, hráč: Dneska bylo k vidění hodně šancí na obou stranách. Nás hodně podržel gólman Hanuš, který spoustu gólovek domácím vychytal, ale nás zradila koncovka, kdy jsme nedokázali proměnit šance a proto odjíždíme bez bodu. V tomto zápase opět dostali šanci naši nadějní dorostenci (Smolík, Rohn, Samek a Březina).



Sestavy


AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - L. Janeba [-] (68. T. Chudoba [-] ) - P. Šteffen [-] - K. Holub [-] , D. Dobiáš [-] , B. Novotný [-] , P. Bauer [-] (62. T. Jedlička [-] ) , A. Matouš [-] , M. Moravec [-] , J. Ontl [-] (46. P. Hovorka [-] ) , M. Železný [-]

TJ Liblice B
M. Hanuš [-] - J. Bubník [-] , R. Bucha [-] , D. Hybeš [-] (35. J. Březina [-] ) , D. Rohn [-] , V. Smolík [-] , M. Řípa [-] , R. Herink [-] , P. Samek [-] , J. Jáchym [-] , R. Lanc [-]

ŽK: 53. L. Janeba - 17. M. Řípa .
Hráči zápasu: B. Novotný - M. Hanuš , R. Lanc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Miroslav - MACHÁČEK Tomáš (N), NOUZÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.