Bečváry zvládly těžký zápas proti Dobřichovu


Branky


0

Domácí si proti nekompletnímu Dobřichovu vypracovali do přestávky dvougólový náskok, o který ale v úvodní čtvrthodině druhé půle přišli. Rozhodnutí padlo kolem osmdesáté minuty, kdy domácí hráči dvěma slepenými góly rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahodili mnoho šancí, ale vypracovali si vedení 2:0

Hráči vedoucího celku tabulky se do svého soupeře zakousli hned od začátku a šance stíhala šanci. Jenže Čáslava ani v největší z nich, kdy stál sám před gólmanem, neproměnil. První gól Tak padl po sporné situaci, kdy hráč domácích nastřelil spoluhráče do ruky, dobřichovský gólman bohužel nic neviděl a Josef Čáslava se konečně trefil do černého - 1:0. Svojí šanci si vypracovali i dobřichovští, ale trefili jen břevno. Druhý gól padl těsně před přestávkou, kdy nedokázali hosté odkopnout míč z malého vápna a Miroslav Černý zvýšil na 2:0.

 

Dobřichov rychle vyrovnal

Šok pro domácí tým přišel po začátku druhého poločasu. Hosté totiž vstoupili do druhé půlky náramně. Způsobili zmatek "hrma-vrma" před bečvareckou kasou, domácí obránci nedokázali míč ukopnout a Martin Vízek projevil instinkt střelce - 2:1. Bečváry se sice dále tlačily do útoku, ale zápas vypadal v tuto chvíli vyrovnaně. Branky se opět dočkali hosté, přestože domácí reklamovali ofsajd. Martin Vízek svojí druhou brankou vyrovnal - 2:2. Ovšem když časomíra ukazovala deset minut do konce, domácí utkání rozhodli. Nejprve se trefil Miroslav Černý - 3:2 a hned minutu po něm Jan Dědek - 4:2. Protože další šance ne jedné i druhé straně zůstaly nevyužity, byl toto také konečný stav. Bečváry tak nadále drží osmibodový náskok na čele tabulky, Dobřichov je na jedenácté pozici.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Zdeněk Carvan, trenér: Soupeř byl jeden z nejlepších, co u nás hrál. Předvedl kvalitní výkon, ale my jsme si problémy způsobili sami. Kdybychom dali v prvním poločase pět, šest gólů, tak nebylo co řešit. Ale nevyužijeme ani tisíciprocentní!! Soupeř po pauze vyrovnal a museli jsme to být my, kdo chtěl naplno bodovat.

SK Dobřichov
Štěpán Kára, hráč: Do Bečvár jsme jeli s tím, že chceme uhrát dobrý výsledek a neutrhnout si ostudu. Zápas se odehrál ve vysokém tempu a akce střídala akci. Popravdě v sestavě, v jaké jsme přijeli, si myslím, že jsme si ostudu neudělali a bod by byl pro nás odměnou. Kdybychom přijeli v plné sestavě včetně všech posil, určitě by to dopadlo jinak. Ovšem musím pochválit hřiště a naše fanoušky, kteří nás v hojném počtu doprovázejí na každé utkání.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Kuba [-] , L. Kubásek [-] , O. Holub [-] - J. Čáslava [-] (89. P. Šmejkal [-] ) , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] , V. Šmejkal [-] (57. J. Kšírl [-] ) - M. Černý [-] , M. Horáček [-]

SK Dobřichov
M. Svátek [-] - Š. Kára [-] , T. Horáček [-] , A. Procházka [-] , D. Konůpek [-] , J. Jelínek [-] , P. Vrátný [-] (53. M. Souček [-] ) , J. Valeš [-] , M. Vízek [-] , P. Machata [-] , M. Valeš [-]

ŽK: 52. J. Dědek , 68. M. Horáček - 52. D. Konůpek , 66. Š. Kára .
Hráči zápasu: J. Dědek , M. Černý - M. Vízek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - KUBELKA Jaroslav (N), HUKAL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.