Diváci neviděli gól ze hry


Branky


0

Neúprosná bitva dospěla k bezbrankovému závěru a o bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy. V nich byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra jen od vápna k vápnu

V další bitvě domácí Traverzy o záchranářské body, tentokráte s radimskou rezervou se jednalo spíše o boj ve středu hřiště s minimem vyložených příležitostí. Hosté byli lepší na balónu, dostávali se i ke střelbě, naštěstí z dálky a jejich pokusy postrádaly přesnost. Co se týče domácí produktivity, tak obrana hostí Rostoklatům nepovolila skoro nic. Největší šancí a možná i celého zápasu byla překopnutá brána hostí z malého vápna Lukášem Cenigrem, mladým záložníkem domácího týmu. Na obou stranách bylo k vidění pouze mnoho nepřesností, kdy akce končily ještě dříve než začaly.

Základní hrací doba bez branek

Hostující Viktoria má body nahrané, ale domácí by rádi ještě nějaké přidali. Bohužel se nedařilo dostávat se k přesnému zakončení. Paradoxně nevytížení brankáři se oba zranili, domácí Karel Krajník musel dolů (špatný došlap) a hostující Václav Arnold dochytal, řekl bych s velkým sebezapřením (pád ve skrumáži). Zápas, který nebyl pro diváky určitě zajímavý, dokráčel tak k bezbrankovému konci. Rostoklaty na dvanáctém místě mají nyní na kontě devatenáct bodů a tím šestibodový náskok na předposlední Ždánic, Radim je sedmá se ziskem dvaceti sedmi bodů. Rostoklaty jedou v příštím kole do Cerhenic, kde se asi body očekávat nedají, Radim hostí doma Ždánice, se kterými by si měla papírově poradit.

 

 

Hosté byli o "slzu" přesnější

V penaltách uspěli hosté a připsali si tak druhý bod. Na straně Rostoklat neproměnili dva hráči, v radimském dresu netrefil jen jeden. Úspěšní střelci domácích: Bláža, Chvojka, Peřestý.



Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, vedoucí týmu: Byl to velice nepřesný zápas, nedařilo se nám téměř nic. Nemohli jsme se dostat k zakončení, protože finální přihrávka nám nešla. V podstatě jsme si nevypracovali gólovou šanci. Naštěstí ani hosté a v penaltách byli šikovnější. Snad nám jeden bod na konci k něčemu bude.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBELKA Milan (N), BLAŽEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.