Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždánice začaly nejhůře, jak mohly


Branky


0

Uběhlo pouhých šest minut utkání a domácí prohrávali o dvě branky. Takový začátek si jistě nepředstavovali v boji o záchranu. Pak se tlačili před pečeckou branku, nakopávali míče, kombinovali, ale hosté zlobili z brejků. Pečky v druhé půli přidaly třetí branku a Ždánice již stačily jen snížit v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšný vstup do zápasu měli hosté

Hostující AFK bodovalo pouze v prvních dvou jarních kolech, domácí Ždánice jen v kole šestnáctém. A tak přestože tabulkové postavení favorizovalo hosty, nebyli domácí borci určitě bez šance. Ale Pečky začaly famózně. Hned ve druhé minutě zápasu zaúřadoval jejich šutér Bedřich Novotný a otevřel stav utkání – 0:1. Když se o pár minutek později trefil do sítě domácího gólmana Pazderky Petr Šteffen a zvýšil na 0:2, vypadalo to s akciemi domácích hráčů bledě. Jenže pokud se chtějí zachránit, musejí bojovat. Bohužel se do konce poločasu nepodařilo ani jednomu z týmů změnit stav na ukazateli.

Marná snaha domácích nevedla k bodům

I v druhém poločase se Ždánice tlačily před branku Kruliše, ale vznikaly spíše takové závary než brankové šance. Holub po centru hlavičkoval na zadní tyči mimo brankovou konstrukci. Povedenou střelu T. Veselého zhruba z pětadvaceti metrů vyrazil Kruliš na roh. V další šanci zmenšil Kruliš dobře úhel proti Štěpánovi. Hosté v těchto fázích těžili z rychlých protiútoků, ale zakončení bylo horší. Až v šedesáté druhé minutě potáhl míč z poloviny hřiště Michal Železný, když nevěděl co s ním, tak jej z třiceti metrů napálil na bránu a míč skončil přesně v šibenici Pazderkovy branky – 0:3. Domácí borci ale zbraně neskládali a kupředu je hnali i diváci. Jenže stále to špatné zakončení. Novotný pálí z úhlu na zadní tyč, ale netrefuje branku, Kučeru zase vychytal gólman. Na druhé straně Pazderka chytá nákop Janeby, který se snášel pod břevno, po střele Hovorky mu pomohlo břevno a zpacifikoval i ránu Malého. A tak se domácí dočkali alespoň čestného úspěchu v závěru utkání. Novotný se proháčkoval k brankové čáře, dal míč proti noze Martinovi Richterovi, který jej přesně umístil – 1:3.



Sestavy


TJ Ždánice
J. Pazderka [-] - O. Holub [-] (60. J. Novotný [-] ) , T. Veselý [-] , R. Štěpán [-] (78. L. Kulíšek [-] ) , P. Krejčí [-] - T. Sládeček [-] , Z. Veselý [-] , A. Kanina [-] - - V. Pačes [-] , M. Richter [-] , J. Kučera [-]

AFK Pečky B
V. Kruliš [-] - L. Janeba [-] - P. Šteffen [-] - B. Novotný [-] (85. T. Jedlička [-] ) , K. Holub [-] , P. Hovorka [-] , P. Bauer [-] , A. Matouš [-] , M. Moravec [-] (46. J. Malý [-] ) , J. Ontl [-] , M. Železný [-]

ŽK: 78. R. Štěpán - 38. B. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NOVOTNÝ Jan (N), MACHÁČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.