Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry drží vítěznou sérii


Branky


0

V sedmé minutě 0:1, v deváté 0:2. Hosté se uklidnili a v pohodě vedli zápas k další výhře. Domácí korigovali až v závěru. Třemi brankami se blýskl nejlepší střelec soutěže Petr Jahoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po gólu brzy uklidnili

Bečváry jely na hřiště pátého týmu tabulky s obavami, jaký průběh utkání mohou očekávat. Tuklaty jsou silným týmem, ale jak řekl jejich trenér jen když jsou kompletní. A to tentokrát nebyly. Projevilo se to hned od počátku, když už v sedmé minutě otevřel skóre nejlepší střelec soutěže Petr Jahoda - 0:1. O dvě minuty později přidal druhou branku Jan Dědek - 0:2. Hosté tak mohli v klidu kombinovat a domácí se téměř k ničemu nedostávali. Ve třiadvacáté minutě přidal Petr Jahoda svůj druhý gól v utkání - 0:3 a čtyři minuty před koncem zvyšoval na 0:4 Miroslav Černý.

Druhý poločas ve volnějším tempu

Do druhé půle nastoupily týmy s odlišnými pocity. Domácí pod hrozbou debaklu se snažili bojovat o každý metr. Dopředu toho mnoho nevymysleli, ale celkem odpovědně bránili. Hráči Bečvár naopak pod dojmem snadného a vysokého vedení polevili. Osm minut po zahájení druhé půle zvýšili na pětigólový rozdíl, když zkompletoval hatrick Petr Jahoda - 0:5. Potom se dlouhé minuty nic zajímavého nedělo a další branky přišly až v samém závěru. Nejprve Jiří Halgaš pokazil Kropáčkovi čisté konto a snížil na 1:5 a v poslední minutě uzavřel gólový účet Martin Horáček - 1:6. Bečváry si tak zaslouženě odvážejí tři body a nadále mají na čele osmibodový náskok. Tuklaty zůstávají páté, ale na čtvrtou příčku ztrácejí čtyři body a naopak šesté Liblice se přiblížily na pouhé tři body.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Čekal nás první, suverénní celek Bečvár, se kterým můžeme hrát vyrovnaný zápas v případě kompletní sestavy a pravidelné tréninkové docházky. Ani jedno v tuto chvíli není. Do zápasu museli nastoupit hráči s nedoléčeným zraněním, hráči, kteří nebyli na tréninku ani nepamatuji. Díky patří Jirkovi Vyhnalovi a Jirkovi Vébrovi, kteří nám pomohli a zalepili díry v sestavě. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě a my se musíme zamyslet, jakým stylem bude pokračovat náš tým, který sice má kvality, aby bojoval o přední příčky, ale s disciplínou je to už horší. Snad budeme v příštím zápase silnější a povede se nám mít aspoň jednoho, dva hráče na střídání. S Kozojedama vyhrát musíme, i když to u nich bývá velmi těžké.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - PAZDERA Josef (N), KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.