Čečelice vezou těsnou výhru !


Branky


0

První čečelice zavítali na půdu čtvrtého Mšena a díky skvělé první půli vezou tři body !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý poločas pro Čečelice !

V první poločase otevřeli gólový účet jako první Čečelice a to v 11.minutě, když se po dlouhém autu do pokutového území a následném zklepnutí od spoluhráče prosadil Szen ! (0:1) . V 17. minutě se prosadil hráč minulého kola Daniel Hnízdil a bylo vyrovnáno ! (1:1). Ve 25.minutě utkání se opět radovali hosté a to když se po pěkné přihrávce dostal Szen do samostatného úniku , nejprve se pokoušel dát brankáři housle , ale Dohnalík míč nohou vyrazil , jenže rychlý Szen míč zachytil na čáře a z úhlu prostřelil obránce a brankáře domácích ! (1:2) . Ve 44. minutě utkání hosté zvýšili svůj náskok když se prosadil Resl který obdržel krásnou přihrávku do vápna mezi dvěma hráči a na zadní tyč obstřelil brankáře ! (1:3). O dvě minuty později hosté opět zvyšují svůj náskok , tentokrát se prosazuje Karel Radomil a to opravdu parádním způsobem když obdržel perfektní přihrávku od jednoho z obránců a po samostatném úniku si vychutnal brankáře kterého kličkou položil na zem a uklidil míč do prázdné brány! (1:4) . Více se již v první půli nestalo a tak oba týmy odcházely do kabin za stavu 1:4 .

Závěšický zdramatizoval zápas !

Do druhé půle přišli domácí se změnou v sestavě a to dvojnásobnou ! Na hřiště nastoupil Zombor a Závěšický a hra Mšena se rázem oživila a Mšeno se začalo tlačit do útoku , ale obrana Čečelic prozatím odolávala . Až v 68 minutě se hostům podařilo snížit po dlouhém autu se míč dostal do chumlu ve kterém se nejlépe orientoval Závěšický ! (2:4) . A již v 77.minutě utkání se domácí prosazují znova a opět Závěšický který obdržel průnikovou přihrávku a nádhernou střelou se míč odrazil od tyče do brány bezmocného Fryka ! (3:4). Domácí se tímto gólem vrátili do zápasu a hosté se tak po velkém náskoku mohli bát o výsledek , ale domácí nakonec do konce zápasu už skórovat nedokázali a hosté nakonec v dramatickém závěru vezou výhru ze Mšena 3:4 !

 

 

Nezapomeňte na naší novinku a ohodnoťte hráče,rozhodčí,úroveň zápasu a mnoho dalšího ! Zaregistrujte se na našich stránkách a využijte tuto možnost :)



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čečelice
Jiří Nevím (hráč): V prvním poločase jsme byli lepším týmem , ale druhý poločas jsme podcenili a zbytečně jsme nechali zápas zdramatizovat, ale naštěstí vezeme tři body !



Počet diváků: 35. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - GUTTENBERG Jiří (N), ZEMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.