2:1p.
(1:0)
85. J. Voháňko (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodly penaltové kopy, které vyhrály Chomutice a zvítězily 2:1 a získaly bod navíc.


Branky


43. P. Šmejda - 85. J. Voháňko (vl.)
0

Vyrovnaný zápas byl ukončen za spravedlivého stavu 1:1, když na penalty vyhráli domácí 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál domácí tým 1:0, když branku vstřelil Šmejda Pavel a stanovil skóre zápasu na 1:0.

V Chomuticích se nehraje lehce, a proto se Žlunice na tento zápas velice dobře připravily a svého soupeře svým výkonem jistě překvapily. První poločas byl ze strany Žlunic velmi špatný, protože Chomutice hrály lépe a na jejich hru Žlunice neuměly adekvátně reagovat a Chomutice byly v náporu po celý první poločas. Hostující tým si ani třikrát za sebou nebyl schopen kloudně přihrát, a proto Žlunice první poločas prohrály 1:0, když jedinou branku domácích vstřelil v 43. minutě Šmejda Pavel a poslal domácí tým do vedení. Chomutice odcházely tedy do kabiny o jednu branku spokojenější, ale z výkonu jistě nikdo moc nadšený nebyl, protože vedení o jednu branku nezaručuje vítězství v celém zápase a zisk tří bodů do tabulky okresního přeboru.

Žlunice vyrovnaly na po vlastní brance domácího týmu 1:1 a došlo na pokutové kopy.

Všichni očekávali, jak bude druhý poločas vypadat a jestli se hosté vyburcují k lepšímu výkonu a k vyrovnávací brance v zápase. Ve druhém poločase byla situace úplně jiná než v půli první. Chomutice začaly hrát více zezadu a ze zabezpečené obrany a Žlunice tím pádem měly více míč na svých kopačkách a soupeře již nepouštěly do tolika nebezpečných akcí. Hned z kraje druhé poločasu měl velkou šanci hostující hráč Myška, který ale z malého vápna přestřelil branku. Poté byl v 64. minutě vyloučen hráč domácích Šmejda Pavel, po druhé žluté kartě. Od té chvíle se Chomutice stáhly na svoji polovinu a už se jen spoléhaly na rychlé protiútoky do otevřené obrany Žlunic. Zbytek zápasu se odehrával hlavně na polovině domácího týmu. Žlunice se stále tlačily do vápna, ale bez výraznější šance. Vyrovnávací branka padla v 85. minutě, když po rohu hlavičkoval Horák a míč si srazil domácí Voháňko Jiří do vlastní brány a stav zápasu byl 1:1, což bylo i konečné skóre a šlo se na penaltové kopy.  

Bod navíc získaly v penaltách domácí hráči a zvítězili 2:1. Poměr pokutových kopů byl 3:1.

V pokutových kopech se domácí prosadili třikrát, zatímco domácí jenom jednou. Proto si domácí tým připsal do tabulky jeden bod navíc. Žlunice jako pokaždé v této sezóně pokutové kopy prohrály, což potvrdil i hráč týmu Žlunic Šádek Ondřej.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Tento zápas se nám podařilo hned od začátku prvního poločasu zmačknout soupeře na jeho polovině a začali jsme si vytvářet slibné akce. Nebezpečný soupeř ze Žlunic v první půli zaostával, a tak sice jediná branka ke konci poločasu od Pavla Šmejdy byla zaslouženým vedením na 1:0! Za druhý poločas si hosté ze Žlunic remízu zasloužili, musím uznat. Hodně jsme se stáhli do obrany a zbytečné vyloučení našeho hráče Pavla Šmejdy k tomu pomohlo, že hosté zaslouženě srovnali skóre. Jedinou útěchou za spatný druhý poločas je, že jsme získali bod navíc v penaltách.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): První poločas byl z naší strany velmi špatný Chomutice hráli líp a na jejich hru jsme neuměli adekvátně reagovat. V druhém poločase se hrálo převážně na půli Chomutic, ale bez naši výraznější šance. Zápas tedy skončil 1:1 a na penalty jsme jako pokaždé v této sezoně prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - J. Gabriel [-] , M. Šubrt [-] , J. Voháňko [-] - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] , R. Ulrych [-] (85. O. Jezbera [-] ) , O. Plítek [-] - J. Novotný [-] , O. Lemberk [-] (78. M. Plítek [-] ) , L. Huráň [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - L. Novotný [-] , P. Calta [-] , O. Sys [-] , Z. Myška [-] (53. M. Fiala [-] ) - J. Kroupa [-] (85. M. Pilař [-] ) , P. Jiřička [-] , D. Horák [-] , O. Šádek [-] - T. Pižl [-] , J. Calta [-]

ŽK: 7. O. Plítek , 22. M. Kloutvor , 57. P. Šmejda - 17. D. Horák . ČK: 64. P. Šmejda .
Hráči zápasu: J. Gabriel - P. Calta .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Duřt Daniel - Materna Zbyněk, Novotný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.