1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodly Hořice B v penaltovém rozstřelu.


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase hráli prim oba brankáři za domácí Tlustý Vladimír a za hosty Zlatník Jiří, kteří byli hvězdami zápasu. O vítězství rozhdl až penaltový rozstřel, který přinesal domácím bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Remíza byla po průběhu celého utkání spravedlivá, ani jeden tým nijak nepřevyšoval. Tentokrát byl zápas chudší i na brankové příležitosti. Po zimě chtěly oba týmy bodovat, takže byl kladen důraz zejména na obrannou fázi. Když už se na jedné či druhé straně dostali útočníci do šance, tak je vychytali gólmani. První poločas byl od začátku opatrnější, týmy se oťukávaly a nikdo nechtěl udělat větší chybu. Jednu z větších šancí měli domácí hráči, když hostující gólman špatně rozehrál, ale útočníci z Hořic B bohužel příležitost nevyužili. Ohrožení znamenal i hlavičkový souboj V. Machka s hostujícím obráncem, po kterém míč mířil do branky, ale gólman jej vytáhl na roh. Jinak první poločas diváky jistě moc nebavil, protože nepadla ani jedna branka a prim hrály v tomto zápase obrany a především oba brankáři. Do druhého poločasu bylo třeba tedy změnit v útočné fázi úplně vše.

 

Druhý poločas divákům taky radost z gólu nepřinesl a musel rozhodnout penaltový rozstřel.

V kabině jistě padla od trenérů důrazná slova, aby oba týmy začaly hrát více dopředu a podařilo se vstřelit rozhodující branku. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a připravili si několik šancí, které však skvěle pochytal golman Tlustý. Od 60. minuty se hra opět vyrovnala, ale bez výraznějších šancí. Velkou šanci na změnu skóre měl Minčák, ale nemířil přesně. A tak vše směřovalo k něčemu až neuvěřitelnému, že bude kopat penalty i tým z Hořic B, což by se stalo úplně poprvé. Oba brankáři do konce zápasu své brány uzavřeli a nikomu se již branku nepodařilo vstřelil. Proto rozhodnutí padlo až v penaltovém rozstřelu, při kterém si bodík navíc připsala hořická rezerva. Hráči zápasu byli jednoznačně oba brankáři, což vidíme i na podobě skóre zápasu, když branky padly jen v penaltovém rozstřelu.

 

 

Bod navíc získali v penaltách domácí hráči Hořic B.

Bod navíc si připsali hořičtí hráči, když své penalty proměnily: M. Ernst, P. Procházka, P. Kolovrátník, J. Stuchlík, nedal J. Kulhánek. Další zápas čeká domácí tým na půdě lídra z Nové Paky, což bude pro hořické béčko velký oříšek.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořic B): Po posledním přátelském utkání s Probluzí, které se nám výrazně nepovedlo jsme chtěli jít do zápasu zejména s tím, abychom zlepšili obrannou fázi a zbytečně neinkasovali. V tomto směru lze utkání hodnotit kladně, až na pár výjimek se odbránilo dobře a soupeř se nepustil do větších šancí. Když už nějaké měl, tak obranu zastoupil gólman Tlustý. Směrem dopředu to bylo trošku horší, protože ani my jsme neměli moc šancí na vstřelení branky, ale na první zápas jara, kde je důležité bodovat, to dopadlo dobře a i dva body bereme. Pro nás to byla první zkušenost s pokutovými kopy, dosud jsme nikdy neremizovali :) Za týden nás čeká velmi těžké utkání v Nové Pace, tak uvidíme, zda se nám podaří napravit podzimní debakl na domácím hřišti. Nejlepší hráč - není jednoduché vybrat jednoho hráče, ale vzhledem k dvěma chyceným penaltám vybírám gólmana Tlustého.

TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí týmu Stará Paka): Ohlas přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - O. Kramule [-] , R. Machek [-] (49. T. Fátor [-] ) , M. Macák [-] (70. J. Kulhánek [-] ) - J. Stuchlík [-] , J. Minčák [-] , T. Hradecký [-] , J. Trejbal [-] - V. Machek [-] (80. P. Procházka [-] ) , T. Nálevka [-] (46. P. Kolovrátník [-] ) , M. Ernst [-] -

TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - O. Mercl [-] , J. Bíl [-] , V. Kazda [-] , E. Bark [-] - D. Pakosta [-] , D. Rolf [-] , V. Pospíšil [-] , J. Jerie [-] - J. Blažek [-] , D. Dohnal [-] (68. A. Pánek [-] ) -

ŽK: 35. T. Hradecký - 23. D. Rolf , 47. J. Bíl , 80. A. Pánek , 84. J. Blažek .
Hráči zápasu: V. Tlustý - O. Mercl .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Plíšek Martin - ŠNAJDR Michal, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.