Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhecovaném zápase domácí vyhráli nad Hořicemi v derby 4:2.


Branky


0

Podrobnosti přineseme později.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí Lázně Bělohrad B): Po herně vyrovnaném prvním poločase se domácí zásluhou přesné střelby dostali do třígólového vedení. Těsně před přestávkou obdržel hořický Ernst červenou kartu a tak se zdálo, že je o výsledku rozhodnuto. Tím více, když domácí po pauze přidali čtvrtý gól. Hosté ale nesložili zbraně a sympatickým dojmem zkorigovali konečný výsledek vyhecovaného zápasu.Všem hráčům, pořadatelům a členům realizačního týmu děkuji za velký kus odvedené práce, která byla odměněna opětovným umístěním na medailové pozici. Je to znovu zviditelnění fotbalové úrovně L. Bělohradu i Pecky v okrese Jičín. Třešničkou na dortu je i jasný návrat A – týmu do krajského přeboru. Dále je třeba poděkovat našim fanouškům, kteří byli skvělí a velký kus z té stříbrné pozice patří i jim. Všem Vám, se kterými jsem se v celé sezóně potkával a neměl jsem moc času si s Vámi naše úspěchy po zápasech hned užít, přeji krásně strávený čas dovolených se svými nejbližšími, hodně vydatný odpočinek a ať se všichni za těch pár týdnů zase ve zdraví sejdeme na počátku nové sezóny, ve které nám ten krásný fotbal začne rozdávat zase mnoho radosti a pocitů štěstí.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Vyjádření vedoucího: Gratuluji domácímu celku k druhému místu v tabulce OPM. Z naší strany je velká škoda posledních pěti minut prvního poločasu, kdy nám domácí nejen utekli na rozdíl tří branek, ale zároveň jsme se vlastní nekázní oslabili a museli celý druhý poločas odehrát v deseti. Všem je ale třeba poděkovat, že zápas nevzdali a druhý poločas dokonce vyhráli v poměru 1:2, a tak celkové skóre není nijak ostudné a myslím, že jsme byli domácím rovnocenným soupeřem. Nejlepším hráčem byl Z. Nečesaný, který hrál velmi aktivně a je jen velká škoda, že se mu nepodařilo vstřelit branku, určitě si to za svůj výkon zasloužil.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - V. Nezbeda [-] (62. P. Novák [-] ) , D. Michálek [-] (46. D. Jezbera [-] ) , L. Jezbera [-] (81. P. Zahradník [-] ) , R. Suchánek [-] , M. Loner [-] , M. Šorm [-] (66. R. Šorm [-] ) , M. Černý [-] , D. Holomba [-] , J. Zejfart [-] , J. Bičiště [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - R. Tlustý [-] (53. P. Procházka [-] ) , J. Stuchlík [-] , O. Kramule [-] , T. Fátor [-] , T. Hradecký [-] - A. Šlambera [-] , M. Ernst [-] , Z. Nečesaný [-] - M. Sláma [-] - J. Minčák [-]

ŽK: 20. D. Michálek , 25. M. Loner , 36. D. Holomba , 68. P. Zahradník , 87. M. Černý . ČK: 44. M. Ernst .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žerovnický David - JANOTA Josef, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.