1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné vítězství hostujícího týmu v Jičíněvsi 1:3.


Branky


0

Domácí tým si chtěl spravit ke konci sezóny chuť, ale hosté nic nepodcenili a nakonec v poklidném tempu došli pro tři body do tabulky okresního přeboru za vítězství 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky Podskalanu rozhodly o vítězství v zápase.

K zápasu na půdu posledního celku tabulky z Jičíněvse dorazil tým z Podskalanu Podhradí, který měl v posledních zápasech problémy se sestavou, protože se zranilo několik hráčů ze základní sestavy. Pro trenéra Podskalanu Voldána Romana, tak nastala těžká trenérská činnost dát tým dohromady a namotivovat své hráče k ošidnému zápasu s posledním celkem tabulky. Trenér Voldán po zápase připomněl, že tyto zápasy moc nemá rád, protože od posledního týmu nikdo nic neočekává a naopak druhý tým je pod tlakem vítězného výsledku. Práci trenér ale odvedl jistě dobrou, protože jeho tým nastoupil do zápasu ve velkém stylu a nikoho nenechal na pochybách, kdo bude v tomto zápase na hřišti pánem. Chvíli po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího Martina Plíška se prosadil Kraus Lukáš, který v 8. minutě poslal hosty do vedení 0:1. Ve 14. minutě na ukazateli svítilo skóre 0:2, když se prosadil Zelinger David. Přesně takto si jistě začátek zápasu trenér Voldán představoval. Dvě rychlé branky znamenaly i poločasové vedení 0:2.

Druhý poločas byl již vyrovnaný a padlo po jedné brance na každé straně.

V kabině Podskalanu jistě opět padlo, aby hráči soupeře nepodcenili a výsledek 0:2 ještě nějakým způsobem navýšili. Domácí hráči z Jičíněvse naopak nechtěli připustit další ostudný výsledek a chtěli si vzpomenout na zápas s lídrem tabulky z Nové Paky, když překvapili a urvali jeden bodík. To už je ale hodně dávno za trenéra Mušky, protože v současné době domácí tým nemá vůbec dobrou formu a jeho největším problémem je střelba branek a chyby v defenzivní části. Začátek druhého poločasu se hostům opět povedl, když svoji druhou brankou upravuje Kraus Lukáš na 0:3. Domácí si alespoň připsali čestný úspěch, když se nádhernou střelou z velké vzdálenosti prosadil Suchánek Jaromír a snižil z pohledu domácích na 1:3. Do konce zápasu se již stav zápasu nezměnil a hosté si domů na kopec odváží povinné tři body do tabulky okresního přeboru. Nesmíme zapomenout také na to, že trenér hostů pochválil hlavního rozhodčího Plíška za výborně odřízený zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Mlejnek Vojtěch (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Já tyto zápasy nemám rád. Důležité bylo hráče nabudit, aby zápas nepodcenili. Vím, jak v Jičíněvsi dopadl jasný lídr tabulky. Vyšli nám začátky obou poločasů. Domácí snížili krásnou střelou. Chválím Krause za dva krásné góly. Zápas dobře odřídil rozhodčí Plíšek.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - M. Kužílek [-] , J. Dittrich [-] , V. Mlejnek [-] (58. V. Vošvrda [-] ) , J. Kohout [-] (63. J. Vojtíšek [-] ) , M. Doleček [-] , J. Suchánek [-] , L. Míšek [-] (75. Z. Debnár [-] ) , J. Kohout [-] (60. L. Míšek [-] ) , M. Mendl [-] , D. Skořepa [-]

SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - M. Munzar [-] , R. Obrmajer [-] , P. Pištěk [-] , J. Kořínek [-] , J. Štolovský [-] (63. M. Říha [-] ) - P. Soukup [-] (88. P. Dubský [-] ) , M. Portyš [-] , D. Zelinger [-] (85. M. Mauer [-] ) , R. Voldán [-] - L. Kraus [-] (77. P. Kodym [-] ) -

Hráči zápasu: J. Suchánek - D. Zelinger , L. Kraus .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Plíšek Martin - VÍCH Vladimír (N), KLEIN Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.