6:1
(4:1)
41. M. Karel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř si poradila doma s Velichovkami


Branky


24. M. Škoda , 27. T. Vít , 29. R. Ulrych , 43. O. Častvaj , 47. O. Častvaj , 54. T. Vít - 41. M. Karel
0

V sobotu 4.6. se konal duel dvou odvěkých rivalů, kteří jsou od sebe zeměpsině vzdálení přibližně 3 kilometry, ve fotbalové tabulce je to však rozdíl podstatně větší. Zatím co Jorměř si již v předešlých kolech zajistila titul, tak velichovští stále bojují o záchranu v OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo 5 branek.

Již od prvních minut se Jaroměř ujala své role favorita. Útok za útokem se domácí snažili rozvlnit síť, kterou bránil golman Hasník. Ve 24. minutě se poprvé jaroměřští radovali z gólu, autorem branky se stal Martin Škoda. O tři minuty později se opět veselilo na straně domácích, tentokrát se zapispsal Tomáš Vít. A ani to nebyl konec pro dvacáté minuty na straně Jaroměře.Ve 29. minutě je dalším úspěšným střelcem Roman Ulrych. Poté se hosté začali pomalu probouzet, s příchodem 41. minuty se trefil velichovský záložník Martin Karel a přinesl snížení na 3:1. Ale ani to nebyl konec prvnímu poločasu. Ve 43. navyšuje vedení Jaroměře Častvaj na 4:1. Do kabin se šlo přesně v 17:45.

Domácí dokonali výhru

Na začátku druhého poločasu se domácí nenechali uspat na vavřínech a hend po dvou minutách hry vstřelil svůj druhý gól Častvaj. Ani poté Jaroměř nevypustila. V 54. minutě zvyšuje skóre Vít a také si připisuje svou druhou dnešní branku- 6:1. Až teprve po šesté brance se jaroměřší stáhli ke své polovině, ale Velichovky ani tak nedokázaly překonat golmana Schejbala. A tak domácí slavili výhru společně s mistrovským titulem v posledním kole OP tohoto ročníku (mimo dohrávky). 

 

Za celou redakci fotbalunas.cz Jaroměři srdečně gratulujeme.



Sestavy


FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - M. Škoda [-] (61. E. Ameti [-] ) , T. Vít [-] (54. M. Seifert [-] ) , A. Horák [-] (38. O. Častvaj [-] ) , J. Bano [-] (80. P. Koller [-] ) , L. Böhm [-] , R. Ulrych [-] , D. Valášek [-] (66. J. Souček [-] ) , J. Emlar [-] , L. Rejchrt [-] , F. Klíž [-]

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - V. Špaček [-] (38. M. Sodomka [-] ) , P. Dyrc [-] (61. V. Šolc [-] ) , M. Karel [-] , R. Bém [-] (64. O. Runkas [-] ) , Z. Jelínek [-] (89. J. Šubrt [-] ) , M. Novotný [-] , D. Šubrt [-] , A. Rieger [-] , R. Munzar [-] , J. Kašpar [-]

ŽK: 79. J. Bano - 49. M. Karel .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vaníček Michal - GIECI Ján, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.