3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov překvapil Kostelec


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Broumov již od počátku zápasu

Kostelec přijel na hřiště Broumova, kde ho čekal velmi těžký zápas, protože Broumov poslední dobou hraje velmi dobře. Začátek zápasů však byl spíše volnější a diváci si na závažnější situaci museli počkat až do druhé poloviny prvního poločasu. To centrující Růžička našel Lukáše Berana, jeho hlavička však skončila jen na gólmanovi, který dokázal míč jen vyrazit k Rolníkovi, který se jedním dotekem dostal za jednoho z obránců a druhým nastřelil hráče na brankové čáře. Domácí hrozili často z rohů, ale jejich šance skončili buď na tyči, nebo mimo branku. Hosté byly první poločas neaktivní a branku domácích téměř neohrozili. Ve 35. minutě si hosté pěkně zatopili na vlastní půlce, když se brankář nepohodl se stoperem a namazal Balcarovi, který s míčem udělal pár kroků a nakonec nedokázal trefit odkrytou branku a vystřelil vedle tyče. 

Nádech hostů nakonec k bodům nevedl

V druhé půli jsme se už dočkali branky, když hosté na půlce ztratili míč, k němuž se dostal s chtí hrající Rolník, posunul průnikovou přihrávkou míč na Nováka, ten ihned adresoval míč mezi dvěma hráči na Lehotského, který vnějším nártem vymetl šibenici, jako to dělal ještě ve formě hrající Tomáš Rosický. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, po kombinační hře se dostal míč k Burešovi, který se dostal do úniku tváří tvář brankáři, vystřelil na přední tyč a dostal domácí do dvoubrankového vedení. Poté byl až do 80. min. na hřišti klid. Poté dokázal hostující Malina hlavou z pokutového území snížit na 2:1. Kostelečtí dostali slinu, a chtěli zápas otočit, když v tu ránu jí z úst Kosteleckých hráčů setřel Rolník, který poslal do úniku Růžičku, ten orazítkoval pouze tyč, ale naštěstí pro domácí se odrazil k Rolníkovi, který si už věděl rady se zakončením a bylo to znovu o dvě branky. Od konce zápasu se toho už víc nestalo, a tak zůstaly body doma.



Sestavy


TJ Slovan Broumov B
D. Čadil [-] - J. Lehotský [-] , T. Balcar [-] (62. M. Háze [-] ) , P. Bureš [-] , M. Hamada [-] , L. Novák [-] , J. Rolník [-] , M. Dostál [-] (85. D. Horváth [-] ) , M. Růžička [-] , L. Beran [-] , J. Pokorný [-] (79. F. Dunovský [-] )

TJ Červený Kostelec B
J. Martínek [-] - R. Špelda [-] (80. D. Marek [-] ) , M. Fireš [-] , J. Nývlt [-] , P. Vejrek [-] (76. J. Svoboda [-] ) , M. Barták [-] , M. Janko [-] , T. Štepánský [-] , J. Máslo [-] , L. Malina [-] , M. Marek [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vaníček Michal - KLICNAR Jan (N), FAJSTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.