2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Hejtmany" začaly druhou část soutěže vítězstvím


Branky


0

V druhém jarním kole bylo vidět pár branek a zasloužené vítězství pro domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hušek si smlsnul na brankáři Dolan

Hejtmánkovice z důvodu odložení prvního jarního kola, čekal zápas na domácí půdě proti Dolanům. Od úvodního hvizdu neměl zápas většího favorita, hra se přelévala z jedné strany na druhou a nikdo nechtěl udělat chybu. Větší aktivitou se prezentovaly Hejtmánkovice, kdy po standardní situaci se ve skrumáži nejlépe zorientoval obránce Pavel Hečko a zakončil přesně. Před koncem poločasu mohlo být srovnáno, ale Dolany nedokázaly svojí šanci zúročit a hned z následného protiútoku utíkal sám na branku Hušek, který přehodil krásným lobem hostujícího gólmana a bylo to už o 2 branky. Hned poté rozhodčí ukončil první část utkání

Hečkův "přímák" minul těsně branku

Druhá polovina nám moc fotbalové krásny nenabídla.  Hejtmánkovice se tlačily do útoku a poslali pár centrů do vápna, avšak bez úspěchu. Za zmínku snad stojí jen gólová situace střídajícího  Nýče, který však ve vápně placírkou zamířil  vedle. V 75. min nás čekal poslední moment, který stojí za okomentování. Tím byl přímí kop Hečka, jenž jen těsně míjí branku.  Ke konci zápasu se nic víc neudálo, a tak body zůstaly na půdě Hejtmánkovic, které nakročily do druhé poloviny skvěle, na rozdíl od Dolan, které mají na svém kontě již druhou prohru a budou muset zabrat, aby se nepropadly na samé dno tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - O. Jirman [-] , M. Záleský [-] , M. Syrovátko [-] (59. M. Nýč [-] ) , D. Hušek [-] (68. L. Lorenc [-] ) , P. Hečko [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] , J. Franc [-] (83. T. Martin [-] ) , V. Čihák [-] (66. D. Klouda [-] )

TJ Dolany u Jaroměře
M. Kubásek [-] - L. Šrajbr [-] , S. Žďárský [-] , L. Praslička [-] , J. Karel [-] - J. Všetečka [-] , M. Růta [-] , T. Kejzlar [-] - T. Náhlík [-] , R. Kroka [-] , R. Kašajík [-] (74. J. Berger [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - VLK Lukáš, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.