1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Video: Machov na vedoucí Jaroměř nestačil


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól byl útěchou pro oči diváka

Do Machova v 16. kole zavítal vedoucí lídr soutěže Jaroměř. Na ně zde čekaly velmi nepříznivé podmínky, jelikož pro jejich kombinační fotbal se podmáčený a nerovný terén nehodil. Od začátku zápasu si vytvářeli hosté mírný tlak, který však obrana v mnoha případech dokázala eliminovat. Machov těžil ze zabezpečené obrany a dlouhých nákopů na útočníka, který dělal Jaroměři nemalé potíže. V 9. min. se dostal do větší šance Seifert, který po centru Rupricha zakončoval hlavou nad branku. O pár minutek později se Vít po kombinaci Kašajíka s Böhmem dostal do zakončení, které vyprášilo pouze kožich brankáři Královi. Ve 20. minutě si našel centr Víta Ulrycha, ten však ztroskotal opět na brankáři Královi. Aktivita Jaroměře pokračovala střelou Böhma z přímého kopu těsně vedle tyč. V dalším samostatné akci byl Seifert, který ze 40 metrů se snažil překvapit domácího brankáře, naštěstí pro domácí nemířil mezi 3 tyče. Nakonec však v závěru poločasu se všichni přítomní branky dočkali, kdy po rozehrání standardní situace posunul míč Kašajík na Ulrycha, ten přistrčil míč Seifertovi a jeho střela zapadla s pomocí tyče do branky. Vzápětí mohlo být vyrovnáno, ale Kořen dokázal vychytat šanci Kubečka.

Čarující Kořen překonán Šolínem

V druhém poločase přidali hosté na pohybu, což dělalo domácím velké problémy. V 58. min. si za obranu naběhl Ulrych a hosté se mohli radovat podruhé. Za další tři minuty to bylo již o 3 branky. Ulrych přihrál nezištně před branku Böhmovi a ten se nemýlil. Domácí nestíhali a byla vidět šance za šancí ze strany Jaroměře. Do dvou šancí se dostal Ruprich, pro kterého však branku zůstala zakletá. Poté se konečně probudili i domácí z Machova. Nejprve Šolín pouze trefil Kořena a v následné šanci u něj stáli všichni svatí, když za jeho zády zazvonila tyč, znovu po střele Šolína. Svůj skvělý výkon potvrdil Kořen proti gólové hlavičce Sedláčka. Na druhé straně Böhm přečetl hru a vystihl malou domů, postupoval sám na brankáře, ale trefil ho pouze do hlavy. V 87. byl Kořen připraven o čisté konto zásluhou Šolína, který utěšenou střelou trefil růžek branky. 

 

Sestavy


Jiskra VEBA Machov
J. Král [-] - P. Martinec [-] , L. Kubeček [-] , J. Zima [-] , J. Hurdálek [-] , M. Šváb [-] , R. Svatoš [-] , P. Kubeček [-] , J. Purtig [-] , K. Šolín [-] , M. Středa [-]

FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - R. Ulrych [-] (77. T. Mertlík [-] ) , T. Vít [-] (79. J. Souček [-] ) , M. Seifert [-] , S. Kašajík [-] (65. K. Hekele [-] ) , L. Böhm [-] , E. Ameti [-] (46. F. Klíž [-] ) , J. Kučera [-] (39. D. Valášek [-] ) , V. Ruprich [-] , L. Rejchrt [-] , J. Emlar [-]

ŽK: 41. J. Zima - 13. J. Kučera , 38. T. Vít , 75. F. Klíž .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Klečák Marek - VANÍČEK Michal, SAUČUK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.