2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žiželice dokázaly otočit utkání


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo na okresní poměry velmi dobrou úroveň. Rezervní tým Dobroměřic působil fotbalovějším dojmem, ale ani domácí nezaostávali za svým soupeřem. Dokonce to byli právě oni, kdo si dokázal vytvořit největší brankovou příležitost první části hry. Ve 23.min. totiž zachránila brankáře od inkasovaného gólu pouze branková konstrukce. Na centrovaný míč z rohového kopu si naskočil útočník Richard Němec a jeho prudkou střelu hlavou zastavila, z jeho pohledu, levá tyč.

 

Úvod druhého poločasu patřil hostům a v 51.min dokázal využít slabší chvilky opory domácí obrany Martina Oppela jejich kanonýr Jan Hendrych. Nejzkušenější hráč domácích neodhadl odskok míče, který ho přeskočil a hostující útočník si už před osamoceným brankářem domácích Tomášem Večeřou věděl rady – 0:1. Žíželičtí ale nerezignovali a dokázali si díky své velmi aktivní hře vytvořit dostatečné množství vyložených šancí. V 58.min ještě svou příležitost nedokázal využít Richard Němec, který nikým neatakovaný trefil pouze nohy brankáře Sedláčka. V 61.min však již bylo brankové skóre srovnané. Střídající Gustav Suchan totiž po svém úniku nádherně přeloboval vybíhajícího gólmana – 1:1. A v 68.min se již Žíželice radovali z vedení v zápase 2:1. Na skvěle zahraný rohový kop Švejdy se v pokutovém území zavěsil do vzduchu Martin Oppel a hlavou rozvlnil síť hostující branky. Aktivitu domácích narušil svým zbytečným vyloučením Richard Němec, do té doby jeden z nejlepších hráčů na hřišti. Dobroměřičtí ve zbytku zápasu měli několik šancí k vyrovnání zejména po zahrávání standardních situací. Z několika trestných kopů, které měli možnost srovnat stav utkání, však jejich střely mířily pouze mimo branku.

 

Hráči utkání: 

Švejda Josef (TJ Žíželice) – velice agilní záložník, tvůrce hry, byl u zrodu rozhodujících okamžiků zápasu.

Sedláček Tomáš (Dobroměřice B) – i přes dvě inkasované branky držel své spoluhráče ve hře o cenné body až do poslední minuty, mnohokrát je zachránil svými skvělými zákroky.

Oppel Martin (TJ Žíželice) – své zaváhání v úvodu druhého poločasu dokonale odčinil vítěznou brankou zápasu, ostřílený harcovník, dirigent týmové defenzivy.



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (administrátor): Opět se nám potvrdilo, že náš tým dokáže hrát vyrovnanou hru s kterýmkoliv mužstvem soutěže. A paradoxně se ním herně daří více v soubojích se soupeřem, který chce hrát fotbal a nenastupuje do zápasu s destruktivními záměry. Musím poděkovat všem, kteří dnes v utkání nastoupili, za bojovný a snaživý výkon. Po většinu času jsme byli soupeři, posíleného mj. i o útočníka Hendrycha z „A“ týmu, který před týdnem dokázal v jediném zápase sám vstřelit šest branek, minimálně vyrovnaným soupeřem a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - P. Zuščík [-] , M. Soukal [-] , F. Elias [-] , L. Drchal [-] - R. Pospíšil [-] (46. G. Suchan [-] ) , J. Švejda [-] , J. Blacha [-] - R. Němec [-] , R. Svítek [-] - M. Oppel [-]

FK Dobroměřice B
T. Sedláček [-] - L. Daniš [-] , I. Halíř [-] , J. Sainer [-] , L. Radosta [-] - M. Pšigrocký [-] , K. Sainer [-] - J. Hendrych [-] , F. Sochor [-] (69. M. Svoboda [-] ) - D. Miraj [-] , V. Kaleja [-]

ŽK: 63. R. Němec - 40. K. Sainer , 66. L. Daniš , 73. M. Svoboda . ČK: 70. R. Němec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Krejcar Tomáš - BECHYNSKÝ Tomáš, ŠRAMOTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.