Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice nakonec vykradla Svor


0

Dubice je v tabulce nad domácími, a to o několik pozic. Právě hosté ovšem ještě stále bojují o postup a proto bylo na prgramu dne, urvat všechny body. Viděli jsme krásný zápas, kde padlo i spousta branek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Ve Svoru panoval krásný, snad až idylický den pro fotbal. Bylo nádherně a stav trávníku byl na přebor více, než příznivý. V první půli to byli především hosté, kteří se zmocnili míče a domácí přehrávali. První branka se nesla v duchu atmosféry. Krásnou brankou se prezentoval Vodrážka Pavel, který zakončením v 18. minutě zužitkoval krásné tři přihrávky, kterými hosté vyšachovali domácí. Stav 1:0. Přišla i další branka a to z kopaček Tomáše Třešňáka, který se pro změnu nemýlil ve 25. minutě. Hosté navíc spálili asi čtyři další šance a mohli jen litovat, protože na druhé straně přišlo snížení ve 35. minutě, o které se z penalty postaral Libor Kořínek. Poločas se poté naplnil do výsledku 1:2.

Domácí se nakonec bodů nedočkali

Ve druhé půli se hosté naprosto odevzdali hře domácích a naplno se ji přizpůsobili. Z toho plynuly další branky domácího výběru. V 53. minutě si druhou branku v zápase připsal Libor Kořínek a dokázal vyrovnat utkání na 2:2. S hosty to nevypadalo vůbec dobře, protože narozdíl od první půle, si v této sotva pořádně nahráli, nedokázali podržet míč a podobně. Nakonec se hosté vzmohli a byl to kdo jiný, než Pavel Vodrážka, který posílal hosty do vedení 3:2. To bylo v 70. minutě. V 71. minutě navíc zaznamenal branku třetí a tudíž si připsal další hattrick na své konto. Poté v závěru bylo skóre pouze poupraveno Miroslavem Jahvodkou v 83. minutě na konečných 3:4 pro hosty z Dubice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Svor
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra Dubice): Já jsem očekával, že tak, jak jsme hráli v první půli, budeme hrát i v půli druhé. Měli jsme se uklidnit a místo toho přišlo vyrovnání do šatny. Poté jsme se navíc strachovali o výsledek a tropili jednu chybu za druhou. Hráčem utkání je Vodrážka, který zaznamenal hattrick a jeho branky pro nás znamenají vítězství.




Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - M. Jahvodka [-] , M. Drábek [-] (34. L. Kaško [-] ) , F. Houžvička [-] , L. Kořínek [-] , L. Kužel [-] , L. Laipold [-] , J. Vondráček [-] , P. Jahvodka [-] , J. Barvíř [-] , D. Koten [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Škach [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - P. Podrazil [-] (63. L. Šincl [-] ) , A. Gorol [-] , T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] - M. Ráliš [-] - P. Székely [-] (46. T. Bárta [-] )

ŽK: 39. L. Kužel .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Folk Miroslav - CHLÁDEK David, LADISLAV Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.