0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyloupili Dubici


Branky


0

Dubice hostila velice nepříjemného soupeře z Horní Police. Ta byla o osm bodů pozadu a tak překvapení kola bylo na programu dne. To hosté zvládli a na domácí půdě silné Dubice berou všechny body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle za převahy domácích

Dubice byla týmem, která se v první půli chopila otěží v utkání. Přeci jen hráli doma a na své půdě jim kombinační hra jde nejlépe. Jenže hosté nejsou žádná ořezávátka a bojovali seč mohli. Dubice i díky tomu nedokázala vstřelit branku. Šance na to Dubice měla a hned dvě nebo tři, které mohly s klidem skončit v brance. Jenže Police se nedala a trápila domácí až do samotného závěru. Branku jsme zde tedy neviděli a výsledek v poločase za stavu 0:0.

Police urvala tři body

Hráči hostů byli v této půli také horším celkem, ale na druhou stranu, dokázali vytěžit branku. Hostům se povedl tresný kop, který hlavičkou zužitkoval Miroslav Flieger a poslal hosty do těsného vedení. Dubice jakoby tomu nemohla uvěřit, ale snažila se dál. Bohužel zbytek utkání poněkud rozkouskoval hvizd sudího, který celkem vytáhl sedm žlutých a dvě červené. První redka přišla pro Petra Nývlta, který se provinil při diskuzi se sudím a fasoval druhou žlutou. Druhá červená padla na vrub Rostislava Patky, který ji schytal za tvrdý zákrok, po kterém též dostal druhou žlutou a následně tedy logicky červenou. Uktání se tedy dohrálo a nutno říci, že atmosféra na hřišti určitě nebyla klidná. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra Dubice): Byl to docela guláš. Čekal jsem samozřejmě boj, tedy to, co se na hřišti také odehrávalo. Říkal jsem klukům, že dnes nevyhrajeme 4:0 nebo 3:0, že to bude spíše těsný výsledek. Nakonec to tak dopadlo, ovšem s brankou na straně soupeře.

TJ Sokol Horní Police
Miloš Šamša (vedoucí Police): Výsledek neodpovídá tomu, co se na hřišti dělo, protože domácí měli převahu, ale nám se povedl trestňák a díky tomu vítězíme. Jsme za to rádi, protože jsme sem přijeli alespoň pro bod a nakonec jsme rádi, že máme všechny. Dubice hraje velmi zajímavý fotbal.



Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Škach [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - P. Podrazil [-] (68. L. Šincl [-] ) , A. Gorol [-] , T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] (60. P. Grundza [-] ) - M. Ráliš [-] - P. Székely [-] (56. T. Bárta [-] )

TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , L. Šamša [-] (60. M. Bizoň [-] ) , M. Flieger [-] , R. Kubaš [-] - J. Kodeš [-] , P. Heřmánek [-] , T. Benda [-] - P. Nývlt [-] , D. Kalina [-]

ŽK: 58. R. Patka , 70. J. Dutka , 71. J. Hruška - 48. P. Nývlt , 48. P. Heřmánek , 62. M. Vágner , 70. M. Flieger , 85. T. Benda . ČK: 61. R. Patka - 56. P. Nývlt .
Hráči zápasu: J. Dutka - M. Flieger , P. Heřmánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špáta Vladimír - JÁNSKÝ Josef, NOVOTNÝ ING. Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.