Skalice si doma poradila s Dubou


Branky


0

Dubá po minulém vítězství nad Bukovany čekala možná lepší výsledek, ale faktem zůstává, že Skalice je doma více, než silným týmem. Skalice si na své domácí půdě poněkud vylepšila skóre...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 pro domácí

Skalice začala hned zprudka a hostům začala přitápět i od samotného počátku utkání. V 19. minutě se navíc trefil Ali Osumanu a načal tak pro sebe i svůj tým jedinečné vítězství. Za deset minut se trefil znovu Osumanu Ali a to už hosté jen kroutili hlavou, protože věděli, že první poločas nejspíše celý  prospali. Soupeř je přehrál snad ve všem a bohužel si hosté nic zásadního vypracovat nedokázali. Další branka přišla z produkce Jakuba Jehličky, který tak upravil skóre do šatny na 3:0 pro svůj tým, tedy Skalici béčko.

Skalice nezaváhala

Hosté si v kabině řekli své a do druhé půle už nastoupili v opoznání lepší kvalitě. V 65. minutě je ale opět pohřbil Osumanu Ali, který si tak zkompletoval hattrick a dal hostům jasně najevo, že dnes zůstanou body doma. Hosté se sice trochu probrali brankou na 4:1, kterou zařídil Tomáš Hladký, ale to bylo z jejich strany víceméně vše. Hosté bohužel nevytěžili další body z povedeného minulého utkání a na půdě Skalice prohráli v končeném znění 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dubá
Miloslav Vokolek (hráč Dubé): Nečekali jsme, že prohrajeme až takovým rozdílem, ale pravdou je, že jsme na začátku utkání dost zaspali a poté jsme ztrátu už nedokázali dohnat.



Místo: Skalice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - KAPOUN Karel, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.