Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice neměla v Jezvé problém


Branky


0

Stružnice hostila druhého v tabulce a je pravdou, že byla nenasazeným týmem oproti Dubici. Skvělé výkony z minulých utkání ovšem dávaly domácím naději, protože stále nemají jistotu toho, že neskončí poslední. Tu jim hosté svým kvalitnějším družstvem nakonec sebrali a v utkání vyhráli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:3 pro hosty

Po čarodějnicích hráče čekalo těžké odpoledne. Přeci jen bujaré oslavy se táhly nejen na území České Lípy. První poločas také podle toho vypadal. Hosté ale přeci jen dali o dvě branky více a poločas nakonec zvládli. V 9. minutě se prosadil jako první Škach Pavel, byť tak trochu náhodně. Dubice sice byla na míči lepší, ovšem kombinace nevycházely a na fotbal se nedalo moc koukat. Ve 40. minutě přišla chvíle Pavla Vodrážky. Ten nejdříve ve 40. minutě střílel na 2:0 a za dvě minuty přidal i branku číslo dvě. V poslední minutě poločasu poté už jen snížil skóre Josef Halgaš na konečných poločasových 1:3 pro hosty.

Červená pro hosty

Na hráčích bylo vidět, že za sebou mají pernou noc. Navíc hostům v páté minutě druhé půle vyloučili stopera Dutku Jakuba po druhé žluté a to mohl být problém. Paradoxně vlastně nebyl, protože to hosty semklo a poněkud i nakoplo k dalším brankám. Hráči začali bojovat a trochu více i běhat a hned to neslo své ovoce. Další branka přišla z gólové produkce kapitána Dubice Ráliše Miloše, který se nemýlil v 83. minutě. No a na konečný stav upravoval podruhé Pavel Škach a v poslední minutě a už jen upravil výsledek na 1:5 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Dnes to byl takový ten nemastný a neslaný fotbal. Hráči mohli dát nakonec branek osm, ale ne vše vždy skončí brankou. Čekal jsem, že to po čarodějnicích bude špatné, ale nakonec to bylo ještě horší. :)



Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - M. Sokol [-] , J. Dvořák [-] - M. Bahník [-] , L. Merenus [-] , M. Hamada [-] (69. L. Havlík [-] ) , V. Koždoň [-] - P. Mareček [-] , B. Koždoň [-] - A. Havlík [-] , J. Halgaš [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Škach [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - A. Gorol [-] , T. Hájek [-] (26. P. Podrazil [-] ) , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] (59. P. Grundza [-] ) - T. Bárta [-] (46. J. Simmer [-] ) , M. Ráliš [-] - P. Székely [-] (46. L. Šincl [-] )

ŽK: 57. M. Hamada , 65. B. Koždoň , 72. V. Koždoň - 15. J. Dutka . ČK: 50. J. Dutka .
Hráči zápasu: A. Gorol .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zlatník Jakub - TYKVA Lukáš, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.