4:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:30

18.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice vítězí až na penalty


Branky


26. T. Bárta (p.) , 35. P. Vodrážka , 87. J. Simmer - 31. D. Ješeta , 56. A. Koros (p.) , 63. P. Lebduška
0

Domácí jsou druzí a na závěr bude jistě složité se na druhé příčce udržet. Určitě jim v tom nepomohla Dolní Libchava, která je trápila až do konce. V závěru jsme museli na penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro domácí

Dubice začala v první půle mnohem lépe, než hostující celek. Oba celky měly své šance na vstřelení branky, ale byť k brance byla blíže Dubice, nedala. Nakonec se pískla jasná penalta pro domácí, a tu s přehledem proměnil Tomáš Bráta a poslal svůj celekm do nějtěsnějšího vedení 1:0 ve 26. minutě. Poté se ovšem neskutečně prosadil kapitán Libchavy Dušan Ješeta a sice, když zahrával přímák ze čtyřiceti metrů, který propadl ceou obranou až za záda brankáře Dubice. To byla minuta 31. Srovnáno. Do konce půle se ještě prosadil Pavel Vodrážka ve 35. minutě a Dubice tak zaslouženě vede 2:1 po první půli.

Dubice zápas málem ztratila

Zase. I do téhle půle vkročili lépe domácí hráči. Měli snad čtyři tutové šance, které by v případě proměnění, znamenaly zřejmě jasný verdikt zápasu. To se ovšem nekonalo, protože domácí nedali ani jednu z nich. Hned poté se začala projevovat zkušenost hostujícího celku. Na 2:2 srovnával Koros Antonín 56. minutě, který využil brejk svého týmu, který nedopadl gólem, ale právě penaltou, kterou jmenovaný proměnil. Libchava se dokonce dostala i do vedení v 63. minutě, to když se po hrubé chybě domácí obrany, když se nedokázali domluvit dva stopeři, prosadil Pavel Lebduška a domácí prohrávali. Poté přišla poněkud křeč, hlavně ze strany domácích. Naštěstí pro ně v 87. minutě srovnali zásluhou Jakuba Simmera a bez vítěze jsme ho šli hledat na penalty. Ty ovládli domácí v poměru 4:1 a vposledku vítězí v celkovém součtu 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra Dubice): Očekávání bylo jasné. Mají zkušený mančaft, který ví jak má bránit, nikam nepospíchají, na vše mají dostatek času. My jsme si zavařili tím, že jsme neproměňovali šance, jinak bychom zvítězili už v základní hrací době.




Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Škach [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - A. Gorol [-] (70. P. Grundza [-] ) , T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] (60. L. Šincl [-] ) - T. Bárta [-] (83. J. Simmer [-] ) , M. Ráliš [-] - P. Székely [-] (83. I. Kovachki [-] )

TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , H. Vrabec [-] , A. Koros [-] , L. Mígl [-] , R. Matějíček [-] , P. Lebduška [-] , D. Ješeta [-] , J. Kukal [-] , P. Nešický [-] , V. Balvín [-] (60. M. Los [-] )

ŽK: 55. P. Škach , 63. J. Hruška , 72. P. Székely - 73. P. Lebduška , 83. H. Vrabec .
Hráči zápasu: P. Škach , T. Bárta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kapoun Karel - ŠVEC Jaroslav, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.