M. Šlechta 72. (p.)
2:1p.
(0:0)
82. T. Benda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí berou až penalty


Branky


72. M. Šlechta (p.) - 82. T. Benda
0

Derby! To nás čekalo v tomto zápase a všichni jsme se již nemohli dočkat. Vedoucí Police, pan Šamša, si tipnul remízu a trefil se víceméně přesně. Domácí Žandov chtěl určitě body všechny, jenže právě hosté byli proti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Žandovští

Hráči domácího celku byli po první půli určitě lepším týmem. Vypracovali si dost šancí na vstřelení branky, jenže bez efektivity. To samé platilo i na straně druhé. Police se též neprosadila a tak jsme v poločase neshlédli žádnou branku. Mimo pár šancí jsme tak příhlíželi taktické hře, která vydržela až do konce půle. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Oba celky po brance, na závěr penalty

Tento poločas zase de facto ovládli hosté, ale s nadsázkou řečeno. V 54. minutě dostal redku Vaníček Tomáš a domácí museli hrát s deficitem jednoho hráče. Provinil se druhou žlutou a musel hřiště nedobrovolně opustit. Hosté tedy byli lepší, jenže prvního gólu se dříve dočkali domácí hráči. V 72. minutě posílal Žandov do vedení Martin Šlechta a utkání nabralo spád. Za deset minut bylo srovnáno. Autorem vyrovnávací branky byl Tomáš Benda, který nosí za Polici kapitánskou pásku. Do konce utkání jsme již neviděli žádný zvrat a museli jsme jít do penalt. Ty ovládli v poměru 3:2 domácí ze Žandova a berou tak veli cennou výhru v konečném znění 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Police
Miloš Šamša (vedoucí Police): Tipoval jsme remízu a ta také nastala. Podle mě můžou být s utkáním spokojeni jak fanoušci, tak naši hráči. Bod jsme získali a to bylo prioritou.



Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - T. Miko [-] (60. T. Matějček [-] ) , J. Lhotka [-] , J. Štěpánek [-] , L. Vaníček [-] , O. Džudža [-] , J. Semerád [-] , O. Mládek [-] (80. M. Plaček [-] ) , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , M. Flieger [-] , R. Kubaš [-] - S. Kadlec [-] (60. M. Bizoň [-] ) , P. Heřmánek [-] , J. Kodeš [-] , T. Benda [-] - D. Kalina [-] (46. P. Nývlt [-] ) , D. Kalina [-] -

ŽK: 20. T. Vaníček , 65. T. Matějček - 39. M. Vágner , 70. M. Bizoň , 71. P. Jánský , 90. P. Nývlt , 90. J. Kodeš . ČK: 54. T. Vaníček .
Hráči zápasu: M. Flieger , T. Benda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Paulus Petr - TÁBORSKÝ Josef, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.