Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice ve Cvikově neměla příliš starostí


2

Domácí se pohybovali skoro na dně tabulky a proto bylo zapotřebí bodů. Jenže do Cvikova přijel tým, od kterého se body získávají skutečně jen velmi složitě a to se dnes i potvrdilo. Dubice si upevnila třetí příčku v tabulce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poločas tři branky

Hosté do zápasu vlétli a už v páté minutě slavili branku. O tu se postaral Škach Pavel. Kvalita byla na straně Dubice a to se potvrdilo i při další brance, kdy se prozměnu nemýlil Vodrážka Pavel. To byla minuta 15. Za šest minut opět Vodrážka Pavel a jeho druhý gól v zápase. Cvikovští měli velké problémy a za stavu 3:0 tak neměli moc vyhlídek na lepší výsledek. Poté přišla penalta, ale tu domácí brankář Machačný zlikvidoval a naději tak pro domácí stále ještě udržel. Do šatny za poločasového stavu 3:0 pro Dubici.

Poločas bez překvapení

Domácí si v kabině dost řekli a chtěli svou hru do dalšího poločasu změnit. Už v 50. minutě zaznamenal branku Jiří Jirák, a Cvikov dokázal snížit na 3:1. Poté ovšem přišla série neproměněných šancí, jak na straně domácích, tak na straně hostů. Kdo jiný, než Pavel Vodrážka, kompletoval v 60. minutě hattrick. Stav byl tedy o branku vyšší. Cvikov se poté už moc na odpor nezmohl a podtrhnutí výsledku přišlo znovu z kopaček Pavla Vodrážky, který tak zaznamenává čtyři branky v utkání. Konečný výsledek byl 1:5 pro hosty, kteří předvedli velmi dobrou hru.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Mužstvo dnes odvedlo dobrou práci, snad všichni ze sestavy zahráli na výbornou. Jsme za to rádi, protože Cvikov byl dost nepředvídatelný a fajn, že si to kluci pohlídali a fotbal si užili.



Sestavy


FK Cvikov B
J. Machačný [-] - M. Adlt [-] , P. Rokoš [-] , M. Žák [-] - P. Zvára [-] , M. Žák [-] (46. M. Vávra [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Jirák [-] - J. Vacek [-] , J. Moravec [-] , J. Beneš [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , R. Patka [-] , P. Škach [-] - P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] (46. T. Bárta [-] ) , A. Gorol [-] , P. Podrazil [-] , T. Hájek [-] - M. Ráliš [-] - P. Székely [-] (78. I. Kovachki [-] )

ŽK: 60. M. Vávra .
Hráči zápasu: P. Vodrážka , T. Hájek .
Místo: Cvikov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Folk Miroslav - KRÁL Jaroslav, POPPR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2016 19:29
CVIKOV -DUBICE 1-5
3. 4. 2016 19:27
Cvikov-DUBICE 1-5 POLOCAŠ 0-3 DOMACI celek chtel potvrdit vysledek z posledniho zapasu ale přijel celek Dubice ktery byl herne lepsi ale domaci hraly zapas jak se řika na to aby mos neinkasovaly ale po chybych obrancu hoste vedli v polocase 0-3 a domaci golma Jiři machacny chitil penaltu a domaci pozbuzovani divaky šli do kabin s vysledkem ktery jim nevihovoval . Ale v kabinach si řekly co budou hrat a tak trochu se hra zepsila a do druhe pule domaci obmenily sestavu . Gol dal za domaci Jiri jirak ale hoste pak hraly pod tlakem ale domaci nepromenily šance a hoste dvouma trafami dokonaly zapas k vyteznemu konci .