0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2016 17:00

14.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svor doma vysoko prohrál


Branky


0

Do Svoru přijeli v dohrávce 14. kola Okresního přeboru hráči Horní Police a očekával se poněkud vyrovnanější zápas, než jaký jsme mohli shlédnout. Domácí tak stále nemohou najít formu, kterou se prezentovali na podzim...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná demolice domácích

Svor opět nezačal v zápase šťastně a nutno říci, že v tomto poločase neměli nárok. V 11. minutě se jako první do sítě Svoru trefil kapitán hostů Tomáš Benda, který se po centru Standy Kadlece prosadil hlavou. Další branka přišla ve 32. minutě a opět od Tomáše Bendy, který dostal fantastický pas za obranu od Jardy Kodeše, a sám poté už neměl problém s přesným zakončením. Hosté hráli výborně a domácí vlastně ani k ničemu pořádnému nepustili. Na 3:0 zvyšoval Stanislav Kadlec, konkrétně v minutě 36. A výborný poločas ze strany hostů dovršil Pavel Heřmánek, který efektivně zužitkoval nahrávku Vágnera, se kterým se de facto sám řítil na gólmana a nemýlil se. Poločas tedy 0:4.

Jalová půle

Do druhé půle vběhla především Police s tím, že je všední den a je zapotřebí utkání dohrát v klidu a zdraví, což se jim také povedlo, byť podle toho hra ve druhé půli vypadala. Svor se bohužel nevzmohl k výraznější snaze dát gól, a tak jsme dnes viděli prakticky jednostrané utkání, ve kterém dominovali hráči Police. Utkání poté skončilo za téhož stavu 0:4 pro Polici. Domácí tak prodlužují šňůru špatných výkonů o další ligové kolo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Police
Miloš Šamša (vedoucí Police): Přijeli jsme si pro tři body, neboť jsme věděli, že Svor na tom momentálně není moc dobře. Navíc měli vyloučeného, celkem důležitého hráče z minulého utkání a i proto byli relativně oslabení. Jsme rádi, že jsme vyhráli a přivezli jsme si domů tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - J. Vondráček [-] , O. Machara [-] , D. Koten [-] , M. Bertalan [-] , J. Barvíř [-] , L. Kužel [-] , M. Drábek [-] , L. Rudinský [-] , L. Kořínek [-] , P. Jahvodka [-]

TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , M. Flieger [-] - S. Kadlec [-] , P. Heřmánek [-] (80. D. Kalina [-] ) , J. Kodeš [-] , T. Benda [-] , L. Šamša [-] - M. Bizoň [-] , P. Nývlt [-] (64. M. Čížek [-] )

ŽK: 26. P. Jahvodka - 3. J. Kodeš , 60. S. Kadlec .
Místo: Svor. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Mengr Jiří - ŠPÁTA Vladimír, FOLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.