1:2
(1:1)
30. V. Šlajs (p.)
60. J. Jeřábek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice na úvod oloupila Kravaře


Branky


15. J. Koutný - 30. V. Šlajs (p.) , 60. J. Jeřábek
0

Kravaře i Skalice se ocitali na posledních příčkách v tabulce a především proto byl dnešní zápas nadmíru důležitý. Domácí půda obvykle hraje důležitou roli, ale dnešní výsledek to zrovna moc nepotvrdil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na obou stranách, přesto byl remízový konec půle

Utkání bylo hodně vyhecované a ze začátku to byli domácí, kteří vsítili brvní gól v zápase. V 15. minutě, tedy hned zkraje zápasu, posílal domácí do brzkého vedení Jan Koutný a zápas dostal branku číslo jedna. Hra se vyrovnaně nesla až do 30. minuty, kdy se naopak za stranu protější, tedy hostů, prosadil Vilém Šlajs a vyroval utkání na 1:1. Zde branka mimochodem padla z pokutového kopu. Nic zásadního se poté nestalo a do konce první půle se dohrálo za téhož savu.

Hosté zvrátili utkání na svou stranu

Hosté byli nakopnutí a snažili se se zápasem udělat více, než domácí. Důkazem budiž branka na 2:1 v 60. minutě. Tu měl na svědomí Jakub Jeřábek a Skalice byla ve vedení. Domácím se dařilo vyrovnat jen marně. Po 80. minutě měli navíc výhodu jednoho hráče v poli navíc, když po druhé žluté fasoval červenou kartu Jan Lebruška a musel se pakovat ze hřiště do kabin. Ani za tohoto stavu ovšem nepadla branka do sítě hostů, a vlastně ani do sítě domácích a utkání tak skončilo v konečném znění 1:2 pro Skalici béčko.



Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - J. Palka [-] , M. Sixta [-] (68. A. Kubišta [-] ) , T. Gvizd [-] (88. L. Novotný [-] ) , P. Šena [-] - J. Ledl [-] , M. Kaňovský [-] , K. Maršík [-] (64. M. Suchan [-] ) , M. Koutný [-] - D. Šubrt [-] , J. Koutný [-] -

SK Skalice u České Lípy B
R. German [-] - J. Kohout [-] , J. Loffelmann [-] , K. Mráka [-] - V. Šlajs [-] , J. Jeřábek [-] , V. Sinkovskyy [-] - V. Daniel [-] - L. Pokorný [-] , J. Lebruška [-] , M. Kremina [-] (80. L. Farmačka [-] )

ŽK: 30. M. Sixta , 52. J. Palka - 50. J. Kohout , 75. J. Lebruška . ČK: 81. J. Lebruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špáta Vladimír - JÁNSKÝ Josef, HYBLER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.