3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 11:00

30.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště dokázalo domácí oloupit o bod


Branky


0

Další zápas, ve kterém už o nic moc nešlo. Jestřebí má první místo jisté a Brniště se mohlo tak akorát posunout na příčku třetí, kdyby ovšem vyhrálo a béčko Mimoně prohrálo, nebo alespoň remizovalo. Jestřebí nakonec bere výhru po penaltách...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedení bylo Brniště

První brankou se sice hned zkraje utkání, ve 4. minutě, prezentoval domácí Michal Švec, ale jinak to bylo právě Brniště, které se v utkání chtělo více vytáhnout. Chuť po dobrém výsledku byla znát hlavně z jejich kopaček. To domácí naopak působili docela ospale, ale postupně se dokázali probouzet. Brniště se ovšem snažilo více a dokázali si vypracovat příležitosti, ze kterých vzkvetly jejich dvě branky. Na 1:1 vyrovnával Martin Větrovský ve 30. minutě a do vedení je posílal Michal Kopecký a hned bylo vše jinak. Poté se odešlo do šaten, neboť po poslední brance ve 42. minutě, zápas v poklidu doplynul. Stav tedy 1:2.

Jestřebí dokázalo vyrovnat

Domácí se na hosty začali tlačit již v úvodu a Brniště mělo velké problémy, ale také štěstí, nebo spíše domácí smůlu, protože ani jedna šance neskončila brankou. Nakonec však dokázali vykřesat branku, o kterou se postaral v 61. minutě David Šmejkal a stav byl znovu vyrovnán. Brniště poté dokázalo zahrozit z brejků, ale byli to hlavně domácí, kdo se snažil o držení míče a vůbec převahu na hřišti. Nakonec se šlo do penalt a ty se štěstím vyhráli domácí v poměru 5:4 a berou tak konečnou a poslední výhru v sezóně 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Dneska to bylo takové to typické poslední utkání v sezóně, ve kterém už o moc nejde. Jinak jsem očekával, že si naši více zahrají, že jednoduše uvidíme lepší fotbal, když jsme na samotném konci ligy. Dnešní zápas mě potvrdil to, že jestliže nebudeme hrát jinak, nebo jestliže nepřivedeme nějaké ty posily, tak budeme mít v okresu velké problémy. Za nás dnes vypíchnu pouze Wágnera.

FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Očekávali jsme, že Jestřebí bude silné. Nakonec jsme se však kousli a dokázali urvat alespoň ten bod. Takže nakonec máme ze závěru sezóny určitě radost. Hráči utkání jsou od nás Petr Svoboda, Michal Kopecký a Jakub Trégr.



Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Kněžour [-] , M. Švec [-] , P. Wágner [-] , D. Šmejkal [-] , J. Pilař [-] , J. Koutenský [-] (85. M. Žižka [-] ) , M. Kolařík [-] , T. Karas [-] , L. Prkno [-] , G. Süssner [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , M. Trégr [-] , D. Luft [-] , M. Větrovský [-] , J. Zelenka [-] , P. Stand [-] (46. J. Kvasnička [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Trégr [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-]

Počet diváků: 37. Rozhodčí: Nešněra Filip - ŠPÁTA Vladimír, POPPR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.