0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 17:00

25.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov doma nestačil na Lokotku


Branky


0

Lokotka je v tabulce poslední a tak se chtěla pokusit s předposledním urvat co nejvíce možných bodů. Domácí se ovšem v netradičním fotbalovém čase, tedy ve středu odpoledne, nesešli v kompletním kádru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poněkud vyrovnaná půle

Hrací den ve středu způsobil nejednomu týmu značné komplikace a to se týkalo především domácího družstva, kterému chybělo až pět hráčů základní sestavy a hned to bylo znát. Holt někteří fotbalisté si musí v týdnu plnit povinnosti na odpolední směně, i to k fotbalu na této úrovni patří. Nicméně v první půli se hrálo vyrovnaně a to na obou stranách, i když možná opticky byli na konic právě hosté. K vidění bylo malé množství vyložených šancí pro obě mužstva. Pravdou je, že na úvod se týmy spíše oťukávali a právě proto jsme neshlédli branku, ani z jedné strany. Stav prozatím 0:0.

Oldřichov neudržel výhodu své půdy

Lokotka byla týmem, jenž měl ve druhém poločase více štěstí. Jasně, bylo to podpořeno i tím, že oslabeným domácím se přestalo tolik dařit. Opět jsme viděli několik spálených šancí, ale byla to právě Lokotka, která z brejku dokázala míč propasírovat za záda gólmana. Jediný gól utkání tak zařídil Tomášek Dušan v 83. minutě, který dokázal míč dostat do brány velice nepříjemnou a tak trochu i smolnou, skákavou sřelou na kterou brankář neměl šanci dosáhnout. Před koncem tak hosté urvali vítězství na svou stranu v konečném poměru 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): Očekávali jsme těžký zápas, ale věděli jsme, že se nesejdeme v plné síle. Přeci jen hrát takhle uprostřed týdnu není zrovna příjemné. Oni nám nakonec dokázali dát branku, byť byla docela i šťastná, na kterou nikdo nedosáhl. Hráč utkání je za nás určitě Martin Vitouš, i když i on má navíc.

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Zdeněk Rajšner (asistent Lokomotivy): Očekávali jsme typický fotbal pro spodek tabulky, tedy hodně bojovný. Upřímně jsme si sem jeli pro výhru, a ta se nám povedla, i když jsme mohli dát i více gólů, ale naštěstí se povedl alespoň ten jeden. Od nás bych vypíchl Franca Byrteka, protože dnes nebylo lepšího hráče Lokotky.



Sestavy


TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - M. Semerád [-] , J. Tyrš [-] , E. Hovorka [-] , J. Šrédl [-] , R. Pícha [-] , P. Věchet [-] , J. Dvoram [-] , M. Vitouš [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
J. Podešva [-] - Z. Rajšner [-] , M. Pelc [-] , P. Poláček [-] (60. K. Blahout [-] ) , M. Koštial [-] , D. Tomášek [-] , P. Čihák [-] , T. Markovský [-] , R. Vnuk [-] , F. Byrtek [-] (60. V. Novotný [-] ) , J. Zahrádka [-]

ŽK: 17. J. Tyrš , 55. P. Věchet - 65. Z. Rajšner , 76. D. Tomášek , 81. V. Novotný , 85. K. Blahout .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Marek Miloš - ŘEHÁČEK Lubomír, KLIMT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.