4:1
(1:0)
56. P. Luft
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

22.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň si doma poradila s Brništěm


Branky


19. J. Pobuda , 48. J. Hřeben , 61. J. Pobuda , 66. J. Pobuda - 56. P. Luft
0

Mimoň je v tabulce tři body nad hosty. Pro Brniště to znamená bitva o "šest" bodů, protože v případě vítězství se Mimoni vyrovnají, ale v případě prohry zmizí na rozestup šesti bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prozatím 1:0

První půle byla produktivní spíše pro Mimoň, než pro hosty z Brniště. Domácí totiž dokázali dát branku v 19. minutě, kdy přesně střílel Josef Pobuda a poslal Mimoňské béčko do nejtěsnějšího vedení. Mimoň měla i další šance, které především Jiří Hřeben dosti spálil. I Brniště mělo své šance, ovšem žádná se nepotkala s přesným zakončením a tudíž i s vyrovnáním v utkání. Do konce poločasu jsme poté již nic zásadního neshlédli a i proto se nakonec týmy stěhovaly do šatny za stavu 1:0 pro domácí. 

Mimoň přidala i další branky

Poločas začal též úspěšněji pro domácí, podobně jako v první půli. Ve 48. minutě se prosadil Jiří Hřeben a tak trochu vykompenzoval nepovedené zakončení v půli první, kdy spálil minimálně tři tutovky. Poté se Brniště přeci jen kouslo a začalo domácím přitápět. O snížení skóre na 2:1 se postaral Petr Luft, kapitán hostujícího výběru, v 56. minutěa dosud to ještě stále bylo "o něčem", protože hosté se skutečně snažili s utkáním něco udělat. Jenže poté přišla další trefa z kopaček Josefa Pobuda a sice v 61. minutě a hra se už pomalu, ale jistě začala naklánět definitivně na stranu Mimoně. Pobuda navíc zkompletoval hattrick, když se i potřetí trefil přesně v 66. minutě. Utkání poté dospělo ke svému závěru za konečného stavu 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Brniště mě trochu zklamalo, ale na druhou stranu zápas odbojovali jak oni, tak my. Jen jsem čekal trochu více vzhledem k jejich umístění. Nakonec bereme vítězství zaslouženě. Musím pochválit hráče výkon a především našeho dorostence Pobudu, který dal hned tři branky a též nám hodně pomohl.

FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Byli jsme docela rozjetí a musím říci, že jsme z utkání čekali body, protože jsme na to měli. Bohužel naše síly dnes nestačili na vítěství. Je to pro nás zklamání.



Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
T. Křenek [-] - J. Beran [-] (63. A. Opelt [-] ) , J. Hřeben [-] , J. Vápeník [-] , M. Michálek [-] , P. Vít [-] , J. Opelt [-] , R. Polák [-] , J. Pobuda [-] , M. Steinfest [-] , J. Cibulka [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - J. Löbl [-] , P. Kopecký [-] , J. Trégr [-] , J. Kvasnička [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-] , M. Trégr [-] , D. Luft [-] , P. Stand [-] (30. J. Kuběna [-] ) , P. Luft [-]

ŽK: 78. J. Cibulka - 38. J. Trégr , 75. P. Kopecký .
Hráči zápasu: P. Vít , J. Pobuda - M. Trégr , P. Gutkais , J. Trégr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimt Pavel - FOLK Miroslav, KREJČÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.