Dubnice doma bere všechny body


Branky


0

Tuhaň nepatřila k tomu nejhoršímu a o tom se přesvědčila sama Dubnice, která měla s hráči hostujícího celku veliké problémy. Domácí ovšem vítězí, byť až po penaltovém rozstřelu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:1 pro domácí

Dubnice nezačala zrovna nejlépe. V 17. minutě sice využil svých dlouhých nohou Jakub Závodský, hráč minulého kola, který dával na 1:0 pro Dubnici, ale jinak se o vyloženě povedený výkon z jejich strany určitě nejednalo. Potvrdila to i vyrovnávací branka z kopaček Václava Šimona v 29. minutě. To byla poněkud rána a Dubnice v nepovedeném výkonu pokračovala i nadále. Tuhaň toho ovšem využít nedokázala a dostala do své sítě branku, ještě ke všemu vlastní, když se do pokutového území přimotal "Červ", tedy domácí kapitán Roman Tschervenka, a se štěstím zavěsil s tečí hostujícího obránce. To se stalo ve 45. minutě. Poločas tedy 2:1.

Dubnice zápas vyhrála až na penalty.

Dubnice si nepočínala nejlépe ani ve druhém poločase. Zkraje utkání se za hosty trefil Václav Dufek, přesně řečeno ve 46. minutě a zápas nabyl vyrovnání. To Dubnice jaksi nečekala a druhá půle se nesla v nervózním duchu až do závěřečnho hvizdu, kdy se hráči museli stěhovat na penalty. Ty, v poměru 3:1, zvládli lépe domácí hráči a proto berou cenné dva body na cestu za postupem. Konečný stav tedy 3:2 po pokutových kopech. Bohužel pro ně se kvůli penaltové výhře dostali na bodovou úroveň Jestřebí, se kterým se dělí o první příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tuhaň
Jan Blahovec (fanoušek Dubnice): Musím přiznat, že jsem dlouho neviděl hrát naše kluky takhle špatně. Dnešní výkon si opravdu za rámeček nedají, ale na druhou stranu, třeba nás to probudí a nakopne. Za dnešní důležitou výhru jsme moc rádi.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Jaroslav - KUTÍLEK Martin, ĎÖRĎ Mário.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.