Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysokou přestřelku nakonec zúročili hosté


Branky


0

Lokotka doma určitě potřebovala body, protože je poslední a nevypadá to, že by to na konci ligy mělo dopadnout jinak. Hosté z Libchavy jsou na tom obdobně a tak uvidíme nanejvýše vyrovnané utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nasázeli dvě branky

Lokotka se s ničím nepárala a již v 7. minutě se dokázala prosadit. Postaral se o to Radovan Vnuk a dnes ho vskutku čekal velký zápas, ale nepředbíhejme. Ne, že by se domácím nedařilo, ale neproměnili šance tak, jako hosté z Lokomotivy. Radovan Vnuk byl hráčem, jenž přidal další branku v utkání na dosavadních 2:0 a sice v minutě 25. Po průběh hry vítezila chytrost a zkušenost na straně Lokotky a s nadějným výsledkem šli do poločasu druhého.

Pět branek celkem, hosté si to nakonec museli vystřílet

Druhá půle začala obdobně, jako ta první s tím, že hosté byli ještě o kousíček lepším družstvem. V 55. minutě kompletoval hattrick Radovan Vnuk a radost byla na místě, protože Lokotka vedla na půdě hostů již 3:0. Ještě větší poprask způsobil gól na 4:0 v 64. minutě, který dal Michal Koštial a vše nasvědčovalo tomu, že je vymalováno. Bohužel jak to u zkušených týmů bývá, starší odpadnou a mladší zůstanou, čehož se pokusili využít domácí a vyšlo jim to. Na 4:1 snižoval Jakub Houžvička v 68. minutě a toho se hned chytli domácí. Na 4:2 poté dával Michal Kaňkovský v minutě 70. Domácí se snažili i o další branku a ta nakonec přišla z kopaček Romana Tichého, jenže v 91. minutě a to už bylo příliž pozdě na alespoň remízový stav. Utkání na konci 3:4 pro Lokotku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Chtěli jsme zahrát podobně jako na podzim, kdy jsme vysoce vyhráli. Dnes ovšem na výhru dosáhla Lokotka a musím říci, že jsme očekávali jednodušší zápas. Soupeř nás zaskočil nejen novými hráči, ale také produktivitou. Ze čtyř šancí dali čtyři branky.




Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - M. Vyšohlíd [-] , V. Tkachenko [-] , T. Hřebřina [-] , P. Erben [-] (72. M. Kaňkovský [-] ) - R. Krasniqi [-] (60. J. Brejška [-] ) , R. Tichý [-] , V. Ondrúšek [-] , J. Houžvička [-] - P. Heinrich [-] , O. Pospíšil [-] (69. J. Cihlář [-] )

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - M. Bukáček [-] - D. Ryl [-] (72. M. Pelc [-] ) , J. Zahrádka [-] , R. Vnuk [-] , P. Poláček [-] , M. Koštial [-] , V. Horáček [-] (61. K. Heller [-] ) , R. Vnuk [-] , P. Čihák [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 81. J. Cihlář , 88. M. Vyšohlíd , 90. T. Hřebřina - 77. J. Beneš .
Hráči zápasu: J. Houžvička , R. Tichý - R. Vnuk .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kapoun Karel - MENGR Jiří, ERBEN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.