2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí urvali výhru nakonec jen těsně


Branky


24. J. Fedák , 80. P. Kolda - 52. P. Ježek
0

Kunatice byly favorité, ovšem domácí Pertoltice nikomu nic nedávají zadarmo. To se potvdilo i dnes a z kraje jara tak lépe do poslední fáze vkročili hráči Pertoltic, když Kunraticím nedali ani bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Domácí vstoupili do utání s tím, že Kunratice budou papírově silnějším celkem. To se ovšem zrovna moc nepotvrdilo, když ve 25. minutě otevíral stav utkání Josef Fedák. Zápas se tedy za stavu 1:0 naklonil na stranu domácích. Vícero branek jsme v poločase již neviděli a tak zbytek půle odbyl až do poločasu a hráči se stěhovali do šatny za téhož stavu. Uvidíme, co nám nabídne poločas druhý.

Všechny body nakonec pro Pertoltice

Poločas začal a hned v 52. minutě byla zanamenána další branka. Na svědomí ji měl Petr Ježek a utkání tak bylo vyrovnané. Stav 1:1 trval po dlouhou půlhodinu hry, jenže přestal trvat, když se do akce zapojil Pavel Kolda a vsítil vítězný gól domácího celku. To se psala 80. minuta. Do konce zápasu se hra sice přelévala, ale již nikomu se nepovedlo dát další branku. Kunratice tedy přišli o body, když podlehli domácím Pertolticím 2:1.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - R. Herák [-] , S. Bozadjiev [-] , J. Fedák [-] , L. Šilhán [-] (46. P. Kolda [-] ) , D. Lupoměský [-] , P. Okénko [-] , J. Švimberský [-] , M. Švík [-] , J. Miler [-] , M. Škváro [-]

SK Kunratice u Cvikova
L. Zet [-] - J. Linger [-] , R. Bobelák [-] , J. Til [-] , F. Trč [-] - I. Fanta [-] , J. Fanta [-] - P. Ježek [-] - P. Kettner [-] , R. Čech [-] , J. Koutný [-] (35. L. Grežďo [-] )

ŽK: 14. J. Fanta , 82. L. Zet .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mareček Pavel - JÁNSKÝ Josef, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.