0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves se přiblížila sestupu


Branky


0

Domácí Nová Ves sice odehrála první poločas s favorizovanými Kosmonosy bez branek, v druhé půli ovšem čtyřikrát inkasovala a díky výhře Bělé se Sportingem se tak výrazně přiblížila sestupu do IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí se museli v zápase proti favoritovi obejít bez vykartovaného Janouše a zraněných veteránů Cibulky a Prokůpka. Hosté sice od začátku podle očekávání drželi míč více na svých kopačkách, ovšem bez výraznějších šancí. Do první příležitosti se tak dostal domácí celek. Proc mířil přímo na gólmana Vlka, ovšem byl dostižen jedním z hostující obránců a po konaktu a následném pádu zůstala píšťalka sudího Pažouta němá. Hosté ohrožovali domácí branku převážně z rohů a standartních situací, branka z toho ovšem nebyla. Nepadla ani po rychlém přečíslení,  které skončilo střelou nad odkrytou Mocovu branku. Domácí si ovšem také vytvořili pár slibných šancí a především útočné duo Mařan - Proc bylo při chuti, žádná branka z toho ovšem také nebyla. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Čtyři branky do Mocovi sítě

Domácí do druhé půle nastoupili především se záměrem neinkasovat, což se jim ovšem dařilo pouze do 58. minuty utkání. Standardku sice ještě Moc dokázal vyrazit na rohový kop, ovšem z něj už se prosadil hlavou Došlý a otevřel tak skóre zápasu. Za dalších šest minut už to bylo o dvě branky a opět to byla branka z rohového kopu. Na centr si tentokrát naběhl Kopal a pojistil tak hostující vedení. Domácím už postupem času začaly docházet síly, čehož využil střídající Řehák, který se tváří v tvář Mocovi nemýlil a zvýšil už na 3:0 pro Kosmonosy. V 85. minutě přišla ještě jedna branka Kosmonos. Po straně se protáhl Řehák, pro přihrávku pod sebe se sice natahoval Moc, jenže míč vyrazil pouze ke kopačkám Železného, který tak upravil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Bohužel víkendové výsledky nám moc do karet nenahráli. Po remíze Bakova 2:2 v Bousově a výhře Bělé doma na Sportingem 3:1, před posledními dvěma zápasy ztrácíme 4 body právě nad předposlední Bělou. "




Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - R. Němec [-] , M. Drozný [-] , M. Studničný [-] , T. Beránek [-] - L. Nagy [-] , P. Janda [-] , J. Minář [-] , M. Moc [-] - P. Mařan [-] , M. Proc [-] -

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - M. Gregorovič [-] (46. J. Řehák [-] ) , L. Došlý [-] , D. Hančar [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , J. Čejka [-] (80. J. Železný [-] ) , J. Miškovský [-] , M. Somr [-] , M. Procházka [-] , P. Bernard [-] (75. J. Vávra [-] ) , F. Kopal [-] , M. Král [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pažout Petr - HORÁLEK Pavel (N), HODBOĎ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.