2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jivina ke konci rozhodla zápas s SKP


Branky


0

Domácí Jivina se výhrou s SKP definitivně zachránila a potvrdila tak příslušnost pro III. třídu i v příští sezoně. Na první branku se čekalo až do 88. minuty, poté ovšem udeřil Schóft a pojistku přidal v úplném konci Nedvěd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudná první půle

Jivina, která chtěla odčinit sedmigólový příděl ze hřiště Kosmonos, na svém pažitu hostila SKP. Od úvodních minut na sebe ovšem strhával pozornosti spíše sudí Kuka, jehož pohyb  a motorika zdánlivě připomínal sudího Pilného z Příbrami. Co se týče fotbalové podívané, té si diváci v první půli moc neužili. Oba celky předváděli mdlý výkon a šancí bylo pomálu. V těch největších se ocitli Žahourek a po něm Tomš, ovšem branka nepřišla. Do kabin se tak šlo za bezbrankové stavu.

Dvě branky v závěru utkání

Do druhé půle poslali hosté dvě nové tváře. Místo Pišingera s Holíkem nastoupil Halas a Kováč. A opravdu přišlo herní zlepšení, ovšem střelu Hadvába z dálky vyrazil Skála na roh a gólem neskončily ani samostatné průniky právě střídajího Halase s Kováčem. Poté přišly okamžiky gólmana Suchého na druhé straně hřiště, když vychytal dvě stoprocentní šance kanonýra Nedvěda. Zápas už pomalu spěl k remíze, když přišly dva diskutabilní výroky sudího Kuky. Nejprve v 88. minutě nechal pokračovat ve hře i přesto, že asistent signalizoval ofsajd. Ke překvapení všech se ovšem hrálo dál a Schöft tak dvě minuty před koncem strhnul vedení na stranu Jiviny. V úplném závěru mohlo přijít vyrovnání, ovšem faul, který se pravděpodobně stal uvnitř vápna, vytáhl sudí Kuka mimo pokutové území a místo penalty se tak kopal pouze přímý kop. S tím si Hadváb nedokázal poradit a z protiútoku pojistil vedení Jiviny střelec Nedvěd. Domácí tak berou všechny tři body za vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu



SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Z Jiviny jsme odjeli pořádně naštvaní. Výkon hlavního rozhodčího Kuky a stav, ve kterém přijel, snad radši ani nebudeme komentovat."



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - V. Zikmund [-] , M. Štafl [-] , O. Frydrych [-] - M. Maděra [-] (78. V. Hasala [-] ) - S. Nedvěd [-] , O. Matoušek [-] (89. J. Nevyhoštěný [-] ) - J. Zajíc [-] , R. Magada [-] , D. Novotný [-] (38. M. Schöft [-] ) , J. Skála [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - P. Žahourek [-] , D. Pišinger [-] (46. T. Kovač [-] ) , Š. Tomš [-] , M. Ditrich [-] , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] (78. L. Fábry [-] ) , M. Hadváb [-] , P. Holík [-] (46. D. Halas [-] ) , L. Tětek [-] , J. Martínek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuka Vladimír - HOUŽVIC Jaroslav (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.