Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březno si rozdělilo body s Klášterem


Branky


0

V rámci 21. kola se střetli týmý Března a Kláštera. Zápas nabídl vyrovnanou podívanou a a po poločasovém vedení Března se Klášteru podařilo v druhé půli manko stáhnout a odvést si tak důležitý bod v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Březno

Lépe do zápasu vstoupili domácí fotbalisté, kteří si ze začátku vypracovali několik střel, ovšem všechny mířily nad branku hostujícího gólmana Kysely. Na první branku utkání se tak čekalo až do 33. minuty, kdy podniklo Březno rychlý brejk a po centru ze strany se z voleje trefil Duška - 1:0. Vyrovnání Kláštera přišlo v poslední minuta první poločasu, když se po pasu Kandráče dostal do samostatného úniku Knotek a střelou k tyči překonal Jelečka. Ještě předtím, než stačil sudí Halbich ukončit první půli, si však Březno vzalo vedení zpět. Po rohovém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Brodský a hlavou tak vrátil Březno jednobrankový náskok.

Klášter stáhl dvoubrankové manko

Na začátku druhé půle se mohl o druhé vyrovnání postarat Kandráč, ovšem tváří v tvář gólmanovi Jelečkovi selhal a poslal míč vedle branky. Místo vyrovnání tak přišlo zvýšení vedení v 65. minutě, kdy se do úniku dostal záložník Krouský a poradil si s Kyselou - 3:1. Klášter ovšem nic nezabalil a během dvou minut se mu podařilo vyrovnat. Kontaktní branku nejdříve v 78. minutě vstřelil opět Knotek a dvě minuty po něm využil chybného vyběhnutí gólmana Rössler, který zvolil zakončení lobem - 3:3. Klášter byl na koni a do konce zápasu měl ještě dvě šance na vstřelení vítězného gólu, ovšem Knotek hattrick nepřidal, když nastřelil pouze tyč branky a dobře hrající Rössler svojí šanci taktéž neproměnil. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů za remízu 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Chci celý tým opět pochválit, že utkání nevzdal, i když jsme ve druhé půli prohrávali už o dvě branky. Nakonec je to důležitý bod k cestě za záchranou."



Sestavy


TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Bišický [-] , M. Krupica [-] , V. Brodský [-] - J. Vrabec [-] , J. Gabriel [-] - J. Procházka [-] (70. A. Charvát [-] ) - J. Duška [-] , P. Zelba [-] , J. Krouský [-] , L. Dezsö [-]

SK Klášter Hradiště n/J
L. Kysela [-] - R. Vasko [-] (46. R. Tesař [-] ) , O. Najman [-] , T. Burda [-] , M. Smetana [-] (90. T. Hajlich [-] ) , J. Kandráč [-] , L. Novák [-] , M. Knotek [-] , G. Horák [-] , P. Rössler [-] , T. Král [-]

ŽK: 5. J. Vrabec , 43. J. Procházka - 52. T. Burda , 68. L. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Halbich Rudolf - ERBEN Jiří (N), TACLÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.