Klášter ukončil sérii Bousova


Branky


0

Na hřiště Klášteru zavítal v rámci 20. kola Dolní Bousov a usiloval o prodloužení neporazitelnosti, která trvala již pět utkání. Domácí se ovšem svého soupeře nezalekli a nakonec ho dokázali udolat v poměru 3:2, čímž udělali velký krok směrem k záchraně soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Zápas začal řadou nepřesnotí na obou stranách a tak první zajímává situace přišla až v 17. minutě, ovšem hned z toho byla branka. Centr z rohu si našel přesně nohu Bartoně, který z voleje nedal Šimíčkovi šanci - 0:1. Bleskovou odpověď mohl přidat Antoš, ovšem trefil pouze tyč branky. Svou šanci ovšem už proměnil ve 21. minutě, když byl u míče rychleji než gólman Buriánek a lobem vyrovnal skóre zápasu. Více branek v první půli nepadlo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Snový vstup do druhé půle pro domácí

Klášter na svého soupeře v druhé půli vlétl a už ve 48. minutě se ujal vedení. Najman postupoval s míčem z boku přímo na branku, jeho střelu tečoval jeden z hostujícíh obránců a míč skončil v brance, když prošel Buriankovi mezi nohami. Za další dvě minuty bylo domácím ještě veseleji. Z boku se do vápna dobře protáhl Knotek a hezkým obstřelem překonal Buriánka znovu - 3:1. Celý zbytek poločasu domácí drželi dvoubrankový náskok, ovšem v 85. minutě se podařilo bousovským fotbalistům snížit ztrátu. Po pěkné kombinace se z hranice vápna prosadil Stejskal a ze zápasu bylo ještě drama. V poslední minutě mohli hosté vyrovnat z rohového kopu, ovšem domácí obrana dobře zapracovala a nedovolil hostům vyrovnat. Klášter tak bere tři body, Bousov se po pěti výhrách musel před soupeřem sklonit.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Opět důležité tři body, chci celý tým za jeho obětavost v umorném vedru pochválit. Hlavně skvělý Knotek podal výborný výkon a také Král, který řídil perfektně obranu."

Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Domácí byli do 20. minuty lepším týmem, i když do vedení jsme šli my. Zápas rozhodly naše chyby v úvodních minutách druhé půle, kdy Klášter dal 2 branky. Kontaktní gól jsme dali až moc pozdě."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Halbich Rudolf - TACLÍK Vladimír (N), VLČKO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.