1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov vyloupil Kosmonosy


Branky


42. J. Bažant - 8. L. Honzák , 61. V. Rambousek (p.)
0

Zajímavý duel se odehrál v nedělním odpoledni v Kosmonosech, kam přijel Řepov. Domácí chtěli získat další výhru, zatímco hosté se pokoušeli ukončit nelichotivou sérii tří proher v řadě. Po remízovém prvním poločase o osudu utkání rozhodla penalta a Řepov si z Kosmonos odvezl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté, kteří od začátku prokazovali větší vůli po vítězství. Domácím fotbalistům chyběl pohyb a byli u svých protihráčů vždy o krok později. Řepovští byli také velmi nebezpeční ze standartních situací a rohových kopů, což dokonale předvedli v 8. minutě utkání. Pro rozehraný roh si sice vyběhl Vlk, ovšem míč neudržel a nejpohotovější ve vápně byl hostující kapitán Honzák, který uklidil míč do odkryté branky. Kosmonosy mohly odpovědět Hančarem, jehž přímý kop na bližší tyč dobře vyrazil Babčák. Postupem času se iniciativy chopili domácí hráči a více drželi míč. Další střelou to opět zkoušel Hančar, ovšem tentokrát minul branku. Po půlhodině hry přežili řepovští i velký závar ve vápně, kde domácí nejprve nastřelili tyč branky, poté Šimáček mířl pouze do obránce a Bažantovu střelu z úhlu na brankové čáře vykopl Macháček. I tak se ovšem Kosmonosy dočkaly vyrovnání na konci poločasu. Po straně zatáhl míč Hančar, předložil do náběhu Siřínkovi, který ještě stačl ocentrovat těsně před gólmanem Babčákem a Bažant hlavou trefil prázdnou branku - 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Rozhodla penalta

V druhé půli byl k vidění vyrovnaný fotbal s náznaky šancí na obou stranách. Na jedné straně se po zpětné přihrávce na penaltový puntík ocitl v dobré příležitosti Král, ovšem byla mu malá i ochranná síť za brankou. A opět se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Po jednom z rohových kopů sice domácí odvrátili míč z vápna, ovšem sudí Khol po souboji Podzimka s Drahotou odpískal pokutový kop. K němu se postavil spolehlivý exekutor Rambousek a střelou pod břevno nedal Vlkovi šanci, i když ten správnou stranu vystihl. Všechny následující pokusy domácích fotbalistů o vyrovnání končily na dobré a důrazné obraně hostí. Naopak to byl ještě Řepov, který mohl přidat třetí branku po drzém průniku Podzimka, který ovšem následně mířil pouze do náruče gólmana Vlka. Víc branek už v zápase tedy nepadlo a tak si řepovští fotbalisté po vyrovnaném utkání odváží plný počet bodů. Určitě také udělali radost vedoucí Doubravě, která je už teď opravdu blízko k postupu do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Jan Bažant - hráč: "Začátek zápasu se nám nepovedl a Řepov nás po zásluze potrestal. Opět jsme dostali gól z rohu, z čímž máme problémy pořád. Poté jsme zahodili několik šancí a měli jsme ještě v první půli výsledek otočit, což se nám nepodařilo. Druhý poločas už byl vyrovnaný a rozhodla zbytečná penalta. Pak už si Řepov vítězství pohlídal ."

TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Kdybych měl dnes vybrat hráče zápasu, těžko bych vybíral. Kluci bojovali jako tým a všichni udělali pro vítězství maximum. I když soupeř hrál taky velmi dobře, větší touhu po vítězství jsme měli my a taky po zásluze vyhráli. Mohli jsme vedení ještě navýšit, když jsme měli několik slibných šanci ." Klukům děkuji a věřím že nás výhra v Kosmonosech zvedne do dalších zápasů."



Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - O. Siřínek [-] , D. Hančar [-] , M. Gregorovič [-] , J. Podzimek [-] , T. Kahule [-] , J. Bažant [-] , P. Bernard [-] , P. Scheufler [-] , M. Král [-] , M. Šimáček [-]

TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - M. Macháček [-] , L. Honzák [-] , A. Drahota [-] , L. Kopa [-] - D. Kořínek [-] , J. Podzimek [-] , T. Červenka [-] - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-] , M. Uher [-] -

ŽK: 53. P. Scheufler - 63. A. Drahota .
Hráči zápasu: D. Hančar - L. Honzák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Khol Martin - HODBOĎ Tomáš (N), KOTTERMAN Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.