L. Šámal 44. (p.)
R. Magada 82.
2:5
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bousova vyhrála již počtvrté v řadě


Branky


44. L. Šámal (p.) , 82. R. Magada - 4. R. Tomíček , 13. J. Kasal , 25. M. Šolc , 29. M. Šolc , 58. R. Tomíček
0

Skvělou formou se poslední zápasy prezentuje Dolní Bousov, který si před zápasem v Jivině připsal tři výhry v řadě, ve kterých nastřílel celkem 25 branek! Gólový apetit vydržel bousovským fotbalistům i v Jivině a odvezli si všechny tři body za vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do domácí sítě

Lepší začátek si hosté asi ani nemohli přát - již ve 4. minutě zápasu otevřel skóre hráč 15. kola Radek Tomíček. Začátek hostům opravdu vyšel a již ve 13. minutě zvýšili své vedení Kasalem, který překonal Zikmunda v domácí brance - 0:2. Zikmund byl přitom v brance spíše z povinnosti, jelikož Skála si odpykával trest za červenou kartu z minulého utkání. Ve 23. minutě musel opustit hřiště Vacek a na jeho místo se postavil Michal Šolc. A právě Šolcovi stačili pouhé dvě minuty, aby se na hřišti zaklimatizoval a vstřelil třetí branku svého týmu. Vstup zkušeného útočníka do utkání byl opravdu famózní a domácí obrana na něj nebyla připravena. Ve 29. minutě se Šolc prosadil již podruhé v zápase a hosté tak po půlhodině hry vedli už o čtyři branky. Na konci poločasu se domácím přece povedlo utkání alespoň trochu zdramatizovat, když nařízený pokutový kop proměnil Šámal. Do kabin se tak šlo za stavu 1:4.

I v druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, ovšem opět to byli hosté, kteří se prosadili jako první. V 58. přidal druhou branku v zápase Tomíček a zřejmě definitivně tak rozhodl o tom, že bousovská rezerva už si tři body pohlídá. I přes nepříznivý výsledek a hrozivě vypadající skóre se domácí fotbalisté snažili a byli aktivní až do konce utkání, za což jim byl odměnou vstřelený gól v 82. minutě utkání, kdy se prosadil Magada. Víc branek již v zápase nepadlo a tak si Bousov připsal již čtvrtou výhru v řadě a v tabulce se dostal na pátou příčku před tápající Řepov. Naopak domácí se po výhrách svých nejbližších konkurentů opět musí zajímat o sestupové starosti. 



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Bez branek nejsou body a my je opět proměnili. Na naši hru už byl pohled horší a to hlavně díky tomu, že domácí, hlavně mladí kluci, jezdili až do konce."



Sestavy


SK Jivina
V. Zikmund [-] - O. Frydrych [-] , M. Štafl [-] , M. Maděra [-] (38. J. Kima [-] ) , O. Matoušek [-] - L. Šámal [-] (64. V. Hasala [-] ) , R. Magada [-] , J. Klouček [-] (66. M. Šturma [-] ) - M. Schöft [-] , S. Nedvěd [-] - J. Bajer [-] (56. J. Nevyhoštěný [-] )

Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Kollátor [-] , L. Holub [-] (46. P. Kynčl [-] ) , P. Havel [-] , L. Dajč [-] - M. Polák [-] (56. J. Stejskal [-] ) , J. Kasal [-] , P. Havel [-] , P. Doležal [-] - P. Vacek [-] (23. M. Šolc [-] ) , R. Tomíček [-] (70. V. Zumr [-] ) -

ŽK: 32. O. Matoušek - 18. M. Kollátor , 42. M. Polák , 44. P. Havel , 45. L. Dajč , 78. J. Stejskal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvaroh Petr - HRADISKÝ Jaroslav (N), BOČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.