Bousov doma opět naděloval


Branky


20. M. Polák , 27. M. Polák , 36. J. Šolc , 42. R. Bartoň , 44. J. Šolc , 49. M. Polák , 55. M. Polák , 61. L. Dajč , 70. R. Tomíček , 80. R. Bartoň
0

Poslední soupeř, který přijel do Bousova, si odvezl jedenáct branek. Dost podobně skočnila i rezerva Bělé pod Bezdězem, která na jaře sbírá jen porážky a v tomto utkání musela skousnout debakl 0:10. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Rezerva Bousova, která na jaře chytila slušnu formu útočila na třetí vítězství v řadě. Navíc chtěli domácí pokračovat v povedeném víkendu klubu, protože místní áčko si v sobotu na stejném hřišti poradilo s dobře hrajícími Ovčáry. První branku utkání přinesla 20. minuta, kdy se poprvé v utkání prosadil Miroslav Polák. O sedm minut bylo domácím ještě veseleji, protže druhou brankou v utkání se prezentoval Polák a po půlhodině hry si tak domácí dokázali vytvořit dvoubrankový náskok. Rezerva Bělé byla bezzubá a ve 36. minutě inkasovala už potřetí, když se trefil mladík Šolc. Zřejmě rozhodující byla pasáž těsně před poločasem, kdy se prosadil Bartoň a další dvě minuty po něm podruhé Šolc. Do kabin se tak šlo již za rozhodnutého stavu 5:0.

Opět pět branek za poločas

Jak skončil první poločas - tak začal i ten druhý. Domácí na svého soupeře opět vlétli a Bělá působila odevzdaným dojmem. Ve 49. minutě zkompletoval hattrick Polák a bylo jasné, že druhá půle bude probíhat ve stejném duchu, jako ta první. Hned po první brance druhé půle zareagoval trenér Šouta a na hřiště poslal dvojici čerstvých hráčů. Stejnou kartou ovšem nemohla reagovat Bělá, jelikož si s sebou přivezli pouze jednoho náhradníka. Změny na hřišti ovšem žádnou změnu ve hře nepřinesli a v 55. minutě už to bylo 7:0, když se čtvrtou brankou v zápase prezentoval Polák. Bousovu sedmibrankový náskok pořád ještě nestačil a do konce zápasu dovršili desetigólovou hranici. Nejprve se prosadil kapitán Dajč, deset minut poté přidal branku střídající Tomíček (hráč 16. kola) a na konečných 10:0 uzavřel deset minut před koncem svoji druhou brankou v zápase Bartoň.  Rezerva Bousova tak poskočila už na pátou příčku tabulky a po dvou domácích kanonádách se mohou pyšnit třetím nejlepším útokem v souteži.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Dříve jsme potřebovali na gól pět šancí, poslední 3 zápasy nám tam padá skoro všecko. Jsem rád, že po první půli, kdy už bylo rozhodnuto, kluci jezdili dál a díky tomu je výsledek tak vysoký."




Sestavy


Dolnobousovský SK B
P. Urban [-] - P. Havel [-] , V. Zumr [-] , L. Holub [-] , P. Kynčl [-] (51. P. Doležal [-] ) - L. Dajč [-] , P. Havel [-] (60. R. Tomíček [-] ) , M. Polák [-] , J. Kasal [-] - J. Šolc [-] (51. M. Kollátor [-] ) , R. Bartoň [-] -

SK Bělá pod Bezdězem B
J. Verner [-] - J. Fischer [-] , D. Špringl [-] , A. Voleman [-] , L. Vnenk [-] , J. Ďurfina [-] , J. Slobodzian [-] , T. Klíma [-] (51. P. Mareš [-] ) , M. Macek [-] , M. Jíra [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 12. P. Havel , 23. L. Dajč - 17. J. Slobodzian , 23. J. Fischer , 43. J. Pavlíček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šebela Jiří - VLČKO Josef (N), SLOBODZIAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.