Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves doma propadla s Jivinou


Branky


0

Vyrovnaný souboj se dal očekávat v souboji mezi domácí Novou Vsí a hosty z Jiviny. Všechny předpoklady vzala za své již 3. minuta, kdy se Jivina dostala do vedení a postupem zápasu své vedení navyšovala. Nezastavila ji ani červená karta gólmana a nakonec si v hosté v poklidu dokráčeli pro vítězství 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod pro Jivinu

Horší začátek si Nová Ves, která byla povzbuzena výhrou v Bělé, ani nemohla představit. Běžela 3. minuta utkání, když dlouhý míč podběhl domácí stoper Janda a místo odhlavičkování pouze prodloužil za sebe na rozběhnutého kanonýra Nedvěda, který se rázem řítil sám na Moce a nezaváhal - 0:1. Domácí byli brzkým inkasovaným gólem jako opaření a Jivina toho za další čtyři minuty opět využila. Standartku rozehranou těsně před vápnem si našel Štafl a střelou přesně k tyči zvýšil skóre již na 0:2. Pro domácí se zápas opravdu nevyvíjel dobře a ve 25. minutě dokonce museli dvakrát vynuceně střídat. Kvůli zranění nedobrovolně opustil hrací plochu hrající trenér Nevyhoštěný a špílmachr Kubín. Bez dvou hráčů základní sestavy tahali domácí za kratší konec provazu a zřejmě rozhodující se stala třetí branka těsně před koncem poločasu. Z rohového kopu se přesně hlavou trefil Šámal a tak se šlo do kabin za poměrně překvapivého stavu 0:3.

Červená, neproměněná penalta a pojistka Nedvěda

Aby toho nebylo málo, v poločase musel kvůli dalšímu zranění zůstat v kabině další hráč domácí, tentokrát to byl Prokůpek. I tak se domácí do svého soupeře od úvodu druhé půle pustili se snahou se zápasem ještě něco udělat. A jejich snaha byla odměněna v 52. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop po faulu gólmana Skály na Cibulku. Skála byl navíc odměněn červenou kartou a do branky se tak musel postavit do té doby hrající kapitán Zikmund. K exekuci pokutového kopu se postavil minulé kolo třígólový Janouš, ovšem tentokrát selhal a Zikmund mu jeho penaltu chytil. Od vyloučení se Jivina soustředila spíše na obranu a hrát nechala domácí, kteří si sice vytvořili pár slibných šancí, ovšem žádná z nich neskončila za zády Zikmunda. Utkání už se spíše dohrávalo, když si v tu chvíli vzal své slovo nejlepší střelec soutěže Nedvěd. Ten se v 86. minutě zmocnil míče na polovině hřiště, poradil si se čtyřmi bránícími hráči a podruhé v zápase překonal Moce - 0:4. Ovšem to Jivině nestačilo a v 90. minutě završila pomyslného bůra. A opět to byl Nedvěd, který si veprostřed hřiště narazil míč se spoluhráčem a poté přesně k tyči zaknihoval hattrick. Konečné skóre 0:5 je tak pro domácí možná až moc kruté, ovšem vítězství si Jivina zasloužila. Ziskem tří bodu se dostala právě před svého soupeře z Nové Vsi a s šestnácti body teď okupuje sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: Úvod utkání ovlivnila má hrubice za co bych se chtěl omluvit, pak nás srazil rychlý druhý gól a do toho ještě zranění našeho klíčového hráče Kubína. Snad se zranění brzy dají dohromady a pomůžou nám v boji o záchranu.




Sestavy


TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - P. Nevyhoštěný [-] (26. R. Cibulka [-] ) , O. Janouš [-] (60. L. Fanta [-] ) , M. Proc [-] , M. Moc [-] , J. Kubín [-] (25. R. Němec [-] ) , J. Prokůpek [-] (46. T. Beránek [-] ) , J. Minář [-] , P. Janda [-] , L. Nagy [-] , M. Drozný [-]

SK Jivina
P. Skála [-] - O. Frydrych [-] , M. Štafl [-] (56. M. Maděra [-] ) , V. Zikmund [-] , J. Skála [-] - L. Šámal [-] , M. Schöft [-] (75. J. Nevyhoštěný [-] ) , R. Magada [-] , J. Zajíc [-] - O. Matoušek [-] , S. Nedvěd [-] (90. J. Bajer [-] ) -

ŽK: 50. L. Nagy , 71. T. Beránek - 85. O. Matoušek . ČK: 52. P. Skála .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tvaroh Petr - TYLCHERT Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.