Klášter zvládl domácí zápas s Jivinou


Branky


0

Souboj dvou celků ze spodní části tabulky mezi Klášterem a Jivnou byl nabídl vyrovnanou podívanou a domácí Klášter strhnul definitivně vedení na svou stranu až šest minut před koncem. Vítězstvím tak přeskočil svého soupeře a už figuruje na osmém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smetana otevřel skóre

Oba celky vstupovaly do zápasu v opačném rozpoložení, Klášter chtěl odčinit vysokou porážku s Kosmonosy, Jivina zase chtěla navázat na vítězství s Bělou. Úvod utkání byl vyrovnaný, v první šanci se objevil domácí Bendl, který ovšem z hranice vápna přestřelil hostující branku. Na první gól se ovšem nečekalo dlouho. V 8. minutě otevřel skóre utkání kapitán Smetana,  který využil dobrého centru Bendla a z voleje překonal Skálu. Další šanci na zvýšení skóre měl opět Smetana, ovšem jeho střelu z přímého kopu tentokrát Skála vyrazil na rohový kop. Hosté se museli vypořádat nejen s tím, že se průběh zápasu nevyvíjel v jejich prospěch, ale také s nuceným střídáním tvůrce hry Drašnara, kterého nahradil mladík Hasala. Jedinou šanci, kterou si Jivina v prvním poločase vytvořila, zlikvidoval Šimíček a nedovolil tak hostům vyrovnat. 

Rozhodnutí z kopačky střídajícího Antoše

Do druhé půle vstoupil domácí Klášter se snahou zvýšit své vedení a v poklidu tak dotáhnout zápas do vítězného konce. Ovšem jak Lauryn, tak Knotek ve svých šancích neuspěli. Na druhé straně mohlo udeřit z kopačky Nedvěda, který se řítil sám na Šimíčka, kterého ovšem nepřekonal a tak domácí gólman stále držel domácí ve vedení. Nejlepší střelec soutěže Nedvěd se ale přecejenom prosadil, když si v 81. minutě naběhl na rohový kop a hlavou se postaral o vyrovnání - 1:1. Tato branka padla v 81. minutě a tak už to vypadalo, že si oba týmy rozdělí po bodu. To ovšem razatně odmítl střídající Antoš, který si našel míč ve skrumáži uvnitř vápna a dorazil kulatý nesmysl za Skálu. Zbytek zápasu už si Klášter zkušeně hlídal a tak získal důležité tři body, které se budou v boji o záchranu velmi hodit.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Byl to vyrovnaný zápas, ale ukázali jsme větší vůli po vítězství a podržel nás výborný gólman Šimíček. Je to pro nás důležité vítězství v boji o záchranu."




Počet diváků: 85. Rozhodčí: Khol Martin - MUCEK Martin, BOHUSLAV Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.