Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting vstoupil do jara výhrou


Branky


0

Sporting Mladá Boleslav udělal hned v prvním jarním kole krok k záchraně, když v utkání bohatém na branky dokázal přehrát rezervu Bousova poměřem 4:3. Hosté sice ještě patnáct minut před koncem vedli, Sporting ovšem předvedl skvělý konec zápasu a poprvé v sezoně tak slaví tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí Sporting začal jarní stíhací jízdu i s novou posilou Davidem Boškem, který hned navlékl kapitánskou pásku. Hosté zase nemohli počítat s žádnou posilou z kádru áčka, jelikož se hrací časy obou týmů kryly. I tak to byli hosté, kteří zvládli úvod zápasu lépe a hra se odehrávala především na obranné polovině Sportingu. O to větší překvapení bylo, když se v 11. minutě po pěkné kombinaci objevil nehlídán ve vápně Leskovjan a podařilo se mu překonat Buriánka v hostující brance - 1:0. Domácím ovšem vedení vydželo jen do 29. minuty. Po jednom z brejků se štěstím dostal k míčí hostující Polák a střelou mezi nohy brankáře Bílka vyrovnal skóre zápasu. Domácí ovšem inkasovaná branka nerozhodila a za pouhých šest minut si vzali vedení zpět. K exekuci volného přímého kopu se postavil kapitán Boško a Buriánek mohl lovit míč se sítě podruhé - 2:1. Do kabin tak šli spokojenější domácí fotbalisté.

Skvělý závěr Sportingu

Do druhého poločasu sice fyzicky nastoupily oba celky, hlavami však pouze bousovští. Nejprve se ve 48. minutě prosadil po standartní situaci podruhé v zápase Miroslav Polák a za pouhé dvě minuty taktéž ze standartky otočil skóre přesnou hlavičkou Dajč. Domácím dlouho trvalo, než se z tohoto direktu oklepali a dlouho to vypadalo, že si připíšou další domácí prohru. To ovšem v 76. minutě rázně odmítl David Boško, který se opět postavil k rozehrání přímého kopu a střelou přímo do šibenice vyrovnal na 3:3. Sporting vycítil šanci naplno bodovat a v poslední desetiminutovce šel více za vstřelením vítězného gólu. V 83. minutě se jim to povedlo, když se po hezké kolmici za obranu nemýlil Javůrek a rozhodl tak o konečném výsledku. Domácí trenér Bílek ještě konec rozkouskoval střídáním, kdy na hřiště v posledních minutách poslal Murase a Drahotu. Možná i proto se již hostům nepodařilo vyrovnat a tak divoký zápas skončil 4:3. Jedná se o vůbec první výhru Sportingu v této sezoně a rázem jim na předposlední Klášter chybí "jen" čtyři body. Bousov zůstává na sedmé příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: "Utkání bylo s obou stran nervózní, plné emocí a nabídlo spoustu gólových šancí obou týmů. Nakonec jsme šťastnějším vítězem my, i když v posledních deseti minutách jsme šli za vítězství více než soupeř. Výhru jsme si užili, ale ještě musíme párkrát vyhrát, abychom soutěž zachránili. Čeká nás ještě dalších deset zápasů a budeme muset stále tvrdě pracovat, abychom to zvládli."

Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Vyrovnaný zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Nám se podařil zkraje druhé půle rychlý obrat, ale poté jsme přestali hrát, což domácí v závěru využili."



Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - D. Boško [-] , L. Jindra [-] , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] (90. M. Drahota [-] ) , L. Knespl [-] , J. Javůrek [-] (89. J. Muras [-] ) , L. Mulač [-] (43. T. Murajda [-] ) , A. Řechtáček [-] , M. Sedlák [-]

Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - M. Kollátor [-] , P. Havel [-] , P. Kynčl [-] , M. Švec [-] - J. Stejskal [-] (86. P. Procházka [-] ) , M. Polák [-] , P. Havel [-] , V. Zumr [-] (73. P. Doležal [-] ) - M. Šolc [-] , L. Dajč [-]

ŽK: 65. T. Murajda - 56. P. Havel , 80. M. Švec .
Hráči zápasu: D. Boško - M. Polák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kamenický Lukáš - WOLF Tomáš (N), BOČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.