Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bousov si poradil s SKP


Branky


30. P. Havel , 47. J. Šolc , 48. M. Šolc , 62. R. Bartoň , 89. J. Šolc - 33. M. Ditrich , 67. P. Žahourek
0

Domácí Bousov po třech zápasech zase naplno bodoval. První půle sice skončila nerozhodně, ovšem ve druhé půli se domácí dostali do vedení, které už nepustili a připsali si tři body za vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na zápase bylo vidět, že se potkává to lepší, co III. třída nabízí. Hrál se svižný fotbal v dobrém tempu a diváci se rozhodně nemohli nudit. Na první branku se čekalo do 30. minuty utkání, když se k exekuci volného přímého kopu postavil Petr Havel a střelou přes zeď překonal Suchého v hostující brance. Domácí se ovšem ze vstřeleného gólu moc dlouho neradovali, SKP si připravil bleskovou odpověď. Ve 33. minutě se prosadil hlavou obránce Dittrich a bylo znovu vyrovnáno. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu, když oba celky jednou rozvlnili síť branky.

Bleskový úvod druhé půle

Oba týmy udělaly do druhého poločasu dvě změny v sestavě, přitom zaujalo především střídání hostujících gólmanů, když Suchého nahradil dorostenec Jakl. A zrovna Jakl neprožil povedený vstup do zápasu. Domácí na svého soupeře vlétli a jejich snaha se zúročila již ve 47. minutě, kdy se prosadil Jakub Šolc a vrátil tak Bousovu ztracené vedení. Ještě veseleji bylo domácím o minutu později, kdy musel po střele Michala Šolce lovit Jakl míč se své sítě podruhé za tři minuty - 3:1. Bousov mohl hrát po dvou rychlých brankách v pohodě a v 62. přidal čtvrtou branku, o kterou se postaral Bartoň. Na jeho branku ještě dokázal SKP odpovědět gólem Žahourka ze 67. minuty, na víc se už ovšem hosté nezmohli. Naopak minutu před koncem uzavřel skóre na konečných 5:2 pro domácí svou druhou brankou v zápase Jakub Šolc.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "První poločas byl z naší strany hodně nevýrazný. Druhá půle byla už o něčem jiné, dva rychlé góly naši hru zklidnili. Velmi dobrý výkon podali dorostenci."

SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "První poločas byl dobrý, ten druhý se ale vůbec nepovedl. Udělali jsme několik laciných chyb a soupeř potrestal všechny."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
M. Buriánek [-] - L. Holub [-] , M. Kollátor [-] , P. Havel [-] , V. Zumr [-] - J. Stejskal [-] (46. J. Šolc [-] ) , P. Kynčl [-] (46. R. Bartoň [-] ) , M. Polák [-] , M. Merva [-] (62. P. Havel [-] ) , P. Doležal [-] (61. L. Dajč [-] ) - M. Šolc [-] -

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] (46. T. Ochirchuluun [-] ) - T. Zajíček [-] - T. Kovač [-] (62. L. Fábry [-] ) , P. Žahourek [-] , D. Pišinger [-] , Š. Tomš [-] , M. Ditrich [-] , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] , P. Holík [-] (46. D. Jakl [-] ) , L. Tětek [-]

ŽK: 39. L. Holub - 59. M. Ditrich .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Musil Jiří - VLČKO Josef (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.