Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov doma přestřílel Klášter


Branky


0

Zápas dvou celků, kteří si minulým kolem zajistili účast ve III. třídě i pro příští sezonu, se odehrál v Bakově, kam přicestoval Klášter. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí dostali do tříbrankového vedení, které už nepustili a nakonec se jim podařilo zvítězit 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodná

Do utkání vstoupili lépe domácí a už v 6. minutě se mohli radovat ze vstřelené branky. Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Sedláček a gólmanovi Kohlovi prošel míč pod rukami až do sítě - 1:0. Vyrovnání mohlo přijít z hlavy Antoše, kterého našel přesný centr Bendla, ovšem střelu mířící do prostřed branky reflexivně vyrazil Lehký. Ve 26. minutě už ovšem vyrovnání přišlo. Po rohovém kopu nastal v domácím vápně závar, ve kterém se nejlépe zorientoval hostující Novák a poslal míč za Lehkého - 1:1. V poločase tak byl zápas otevřený, neboť se do kabin šlo za stavu 1:1. 

Tři branky do sítě Kláštera

Po celý druhý poločas byl lepším týmem Bakov a po osmi minutách hry se opět dostal do vedení. Hosté vedli útok po levé straně a následný centr si nešťastně do vlastní sítě srazil hostující Král. Branka byla rozhodčím připsána mladému Vitmajerovi. Opět ovšem mohlo přijít bleskové srovnání, když se řítil na Lehkého Bendl, ovšem i díky dotírajícímu obránci se mu šanci nepodařilo proměnit. A tak místo toho v 63. minutě přišla pojišťovací branka pro domácí. Brož postupoval z boku sám na gólmana Kohla, kterého střelou podél jeho těla překonal a zvýšil tak na 3:1. Snížení mohlo přidat z kopačky Kandráče, který dobře zakombinoval s Knotkem, ovšem střelou trefil jen gólmana Lehkého. Gólem neskončila ani střela Antoše mířící do šibenice, proti byl opět Lehký, který míč konečný prstů vyškrábl. A tak opět udeřilo na druhé straně, po pěkné střele z hranice vápna se mohl radovat jarní střelec Kühnel. V 90. minutě si ještě připsali čestný úspěch hosté, když Kandráč upravoval na konečných 4:2 pro domácí Bakov. 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Tým šel od začátku jasně za vítězsvím, a i přes komplikaci v podobě remízy v poločase si své tři domácí body pohlídal."

SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Byl to vyrovnaný zápas , domácí zvítězili tím že využívali své šance naopak my jsme je zahazovali. Ale chci tým pochválit za předvedenou hru, která byla možná nejlepší za celé jaro."



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - J. Hozák [-] , T. Vitmajer [-] , P. Špringer [-] (80. M. Šulc [-] ) , T. Formáček [-] , M. Brož [-] (63. R. Cecava [-] ) , M. Louda [-] (53. P. Vitmajer [-] ) , J. Resl [-] (78. M. Beránek [-] ) , M. Kühnel [-] , V. Sedláček [-] , P. Svatuška [-]

SK Klášter Hradiště n/J
M. Kohl [-] - T. Burda [-] , J. Antoš [-] , J. Bendl [-] , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , P. Rössler [-] (82. R. Tesař [-] ) , L. Novák [-] (83. J. Staněk [-] ) , M. Knotek [-] , G. Horák [-] (76. T. Hajlich [-] ) , T. Král [-]

ŽK: 44. P. Špringer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hloucal Radek - ADAM Leoš (N), HORÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.