Nová Ves doma rozstřílela Sporting a stále živí naděje na záchranu


Branky


16. M. Proc (p.) , 18. R. Cibulka , 30. M. Moc , 59. P. Mařan , 64. M. Moc , 66. P. Mařan , 84. P. Mařan
0

Nelehký úkol před sebou měli hráči Nové Vsi. Pro teoretickou naději na záchranu museli naplno bodovat s rozjetým Sportingem. Úkol se to nakonec nezdál být tak těžký, jelikož domácí svého soupeře roztříleli vysoko 7:0 a stále tak mohou pomýšlet na setrvání ve III. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly, červená a penalta

Začátek zápasu patřil hostujícím fotbalistům, kteří si vypracovali dobrou šanci, ovšem domácí podržel gólman Moc. Jeden z klíčových momentů zápasu se odehrál už v 16. minutě zápasu. Rohový kop rozehraný Mocem si našel hlavu Proce, jehož střelu už už mířila do branky, ovšem na brankové čáře se do brankáře převtělil Vaněk a rukou míč zblokoval. Následovala jasná červená karta a penalta pro domácí Ranku. K té se postavil sám Proc a tentokrát už slavit mohl - 1:0. Za dvě minuty poté bylo domácím ještě veseleji. Po pravé straně zatáhl míč kapitán Mařan, předložil ho do vápna nabíhajícímu Cibulkovi, který se nemýlil a zvýšil na 2:0. Ve 30. minutě se opakovala totožná situace, opět únik po pravé straně hřiště od Mařana, tentokrát ovšem předložil míč Mocovi, který zajistil domácím už tříbrankový náskok. Rozjetá Nová Ves mohla do přestávky přidat ještě dvě branky z kopačky Moce, ovšem jeho šance zůstaly neproměněny. I tak šli do kabin domácí velmi spokojení, vedli o tři branky a hráli v početní převaze.

Mařan si připsal hattrick

Do druhého poločasu už šli domácí spíše se snahou neinkasovat a v poklidu dohrát zápas do vítězného konce. Ovšem místo toho padaly další branky do Bílkovi sítě. V 59. minutě přidali domácí čtvrtý zářez. Čonka, kterého našel po úniku aktivní Moc, sice mířil nepřesně, ovšem míč se dostal jen k Mařanovi, který prudkou střelou prostřelil Bílka - 4:0. Za dalších pět minut už to bylo o pět branek a opět to mělo na svědomí duo Moc - Mařan. Druhý jmenovaný míč potáhl po pravé straně a ve vápně našel nabíhajícího Moce, který se v brankovém území přesně zorientoval. Rozjetá Ves se ne a ne zastavit a za další dvě minuty mohla slavit další branku. Do samostatného úniku se dostal Mařan a tváří v tvář Bílkovi se nemýlil - 6:0. Poslední hřebíček do rakve zasadil v 84. minutě hostům kdo jiný, než Mařan. Ten si naběhl za rezignovanou obranu hostí, udělal kličku gólmanovi Bílkovi a do prázdné branky tak završil svůj hattrick. Domácí si tak připsali tři body za vysoké vítězství, pořád ovšem potřebují vyhrát na hřišti SKP a doufat, že Bělá prohraje ve Březně.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Tímto vítězstvím doufám, že si naši fanoušci po mdlých výkonech z jara v posledním domácím zápase spravili chuť a mohli jsme jim oplatit jejich nezlomnou důvěru. Díky této výhře ještě živíme naději na záchranu za předpokladu, že by se povedlo vyhrát v posledním kole na SKP Mladá Boleslav a rezerva Bělé by na plno nebodovala na půdě Března.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novák Petr - HORÁLEK Pavel (N), BÍLEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.