Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru dominoval lídr z Doubravy


Branky


0

Souboj mezi prvním a druhým celkem tabulky přineslo předposlední kolo III. třídy. Hosté díky kolizi se zápasem "A" týmu přijeli v okleštěné sestavě, ve které figurovalo hned šest dorostenců. Domácí tak opět nezaváhali a připsali si vítězství 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do hostující sítě

Zatímco hosté měli se sestavou problém, domácí nikoliv. Nastoupili v ustálené sestavě, kde nechyběl ani nejlepší domácí střelec Nedošetko, nebo kapitán Odcházel. Na první branku zápasu se čekalo pouze do 11. minuty utkání. Po chybné kombinaci Pavlouska s gólmanem Vlkem se k míči snadno dostal Vít a neměl problém uklidit míč do odkryté branky - 1:0. Vysoký presing praktikovaný domácími hráči se vyplácel a hosté neměli moc prostoru pro jejich kombinanční hru. Druhá branka padla po půlhodině hry, po několikátém centru do vápna se dostal míč k Nedošetkovi, jehož střelu hostující gólman Vlk nezkrotil a míč se dostal až do sítě. Více branek v první půli nepadlo a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí Doubravu.

Druhá půle probíhala v podobném duchu jako ta první a Doubrava si hlídala svůj dvoubrankový náskok. Navíc ještě přidala dvě branky. Na 3:0 zvyšoval v 72. minutě svou druhou brakou v zápase Nedošetko. V poslední desetiminutovce uzavřeli domácí na 4:0. A opět to byl Nedošetko, který se po náporu domácího týmu objevil sám na vápně a završil tak svůj hattrick. Domácí tak nepoznali přemožitele ani v předposledním zápase sezony a pokud se jim podaří neprohrát na hřišti Bakova, projedou tak celou sezonu bez jediné porážky. Doubrava tímto zápasem navíc překonala hranici sta vstřelených branek za sezonu.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Přístup, který se očekával, se stal skutečností. Velký presing nenechal soupeři ani metr pro kombinační hru. Musím poděkovat klukům za vzorný přístup. A vzorný přístup Jardy Bárty. Líbí se mi přístup kluků, že i přesto, že už je přístup jistý, na to nekašlou a jdou do toho na plno."

SK Kosmonosy B
Michal Procházka - hráč: "Domácí měli po celý zápas převahu ve vzdušných soubojích, v mezihře drželi balon a posléze nakopávali balony za obranu, což jim bohužel vycházelo."



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - L. Odcházel [-] , J. Bárta [-] , M. Vít [-] (76. M. Vedral [-] ) , M. Pálka [-] (81. K. Jeníček [-] ) , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , M. Mikschl [-] (79. T. Hujer [-] )

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - J. Gärtner [-] , D. Gärtner [-] , J. Řehoř [-] , T. Pavlousek [-] , J. Fanta [-] , J. Železný [-] , L. Došlý [-] (80. Š. Potrošovský [-] ) , J. Čejka [-] , M. Somr [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 24. M. Pálka , 43. J. Bárta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dragoun Radek - PAŽOUT Petr, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.